Lamborghini tändare Lamborghini tändare bild 2 Lamborghini tändare bild 6 Lamborghini tändare bild 8 Lamborghini tändare bild 10
Lamborghini tändare

Lamborghini Toro cigarrtändare Röd


5,0 (1 Betyg)
1 149 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Från Ferruccio Lamborghinis legendariska superbilar till sonen Antonio "Tonino" Lamborghinis populära cigarrtillbehör är Lamborghini-namnet synonymt med avancerad sofistikering och passionerad italiensk karaktär. Tonino Lamborghini Toro cigarrtändare är ett utmärkt exempel som säkert kommer att glädja cigarrälskare på jakt efter en tändare med mer personlighet.

Lamborghini Toro Cigarrtändare Röd är i Lambo-stil med en polerad silverfinish med röda detaljer som djärvt accentueras av Lamborghinis berömda tjurlogga. Strukturen på tändarens avtryckare ger en extra dimension till detta verktyg.

Toron är inte bara snygg, den levererar också en kraftfull, vinklad flamma, perfekt för att tända cigarrer oavsett vart dina resor tar dig. Öppna skyddslocket och tryck på den unikt utformade avtryckaren för att tända lågan. Du kan också kontrollera butanbränslenivåer med ett rött bränslenivåfönster. När den röda färgen bleknar är det dags att fylla på butan. Så enkelt är det!

Från racerbanan till cigarrloungen sätter Lamborghini en helt ny standard, och Toro-tändaren är inget undantag. Om du vill ha en tändare som är pålitlig, sofistikerad och laddad med attityd, så är Toro det självklara valet för dig.
EAN-kod:
4260128725148
Artikel-ID:
91001
Extra:
Ingen
Mått:
68 mm x 37 mm x 7 mm
Färg:
Röd
Fönster för gasnivå:
Nej
Beläggning:
Krompläterad
Optimerad för piprökare:
Nej
Flammtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Märke:
Lamborghini
Produktvikt:
85 g
Gas:
Butan
Material:
Metall
Modell:
Toro

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 02 Feb 2011