Humidor-Set Rosenträ

Humidor-Set Rosenträ


4,7 (3 Betyg)
1 621 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Oavsett om du precis har börjat din cigarrresa eller om du är en erfaren kännare är det viktigt att hitta rätt cigarrtillbehör för att säkerställa kvaliteten på din cigarrrökning. Humidor Set Rosenträ gör det jobbet enklare genom att samla allt du behöver i en samling.

Humidoren har en attraktiv medelbrun palisanderfinish med en inredning av spansk cederträ, som är idealiskt dimensionerad för upp till 40 Corona-cigarrer. En rund luftfuktare, en analog hygrometer och hållbara gångjärn är alla guldfärgade, vilket tillför sofistikering samtidigt som dina cigarrer får en optimal miljö.

Ett matchande askfat har en cigarrhållare för en cigarr och en bricka i rostfritt stål för enkel dumpning av samlad aska. Samlingen avrundas av en giljotinskärare med dubbla blad i rostfritt stål, perfekt för att skära dina favoritcigarrer med upp till en ringmåttstock på 54. Ett medföljande svart cigarrfodral låter dig ta med dig två av dina favoritcigarrer när du är på språng, så att du kan njuta av dina cigarrer med stil nästan var som helst.

Humidor Set Rosenträ är ett utmärkt presentalternativ för den speciella cigarrälskande personen och låter dig samla alla cigarrtillbehör på en gång som erbjuder en bra blandning av form, funktion och värde. Varför inte inkludera lite Humifit luftfuktare när du ändå håller på, för att lägga till den där speciella adorini-känslan!

Det vi gillar
  • Setet innehåller de flesta tillbehör som en nybörjare behöver.
Vad vi inte gillar
  • Endast bashygrometer och basluftfuktare.
Mått:
115 mm x 260 mm x 220 mm
Artikel-ID:
569123
EAN-kod:
4033215040352

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,7/5   (3 Betyg)
 67% (2 Betyg)
 33% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 12 Apr 2023
 23 Feb 2022