Humidor Makassar Matt 20

Humidor Makassar Matt 20


-11% Rabatt
2 955 kr
3 324 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Pegasus humidorer har en högkvalitativ konstruktion, minimalistisk design och tillförlitlig fuktkontroll, vilket gör dem till ett idealiskt alternativ för cigarrälskare med alla nivåer av erfarenhet. För dem som vill resa med cigarrer med stil eller bara är i behov av en mindre skrivbordshumidor är Pegasus Humidor Makassar Frosted 20 ett vinnande val.

Humidoren fångar uppmärksamheten med en lockande frostat makassarfinish och dess underbara samspel mellan ljusa och mörka korn. Det eleganta och sofistikerade utseendet gör den till ett perfekt tillägg till vilket rum som helst, samt gör den till ett fantastiskt sätt att resa med dina cigarrer. Ett system av magneter i locket håller locket p`plats, så att dina cigarrer alltid är skyddade oavsett vart du går.

Tjock corpusdesign och solidt byggda kvadranthängslen ger stabilitet, medan den minimalistiska interiören håller förvaringen av cigarrer ren och enkel. Inredningen i cederträ arbetar med en självreglerande akrylpolymerfuktare för att hålla cirka 20 cigarrer i Corona-storlek under optimala förhållanden. Du behöver inte ens en hygrometer. Tillsätt bara destillerat vatten, så är det klart.

Pegasus Humidor Makassar Frosted 20 är en vacker skapelse som levererar allt du kan önska dig av en humidor, oavsett om du är stationär eller på resande fot. Ge dina cigarrer den kvalitetsmiljö de förtjänar och börja ditt Pegasus-äventyr idag.
Plast för upp till 20 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Material:
Trä
Bredd:
200 mm
Höjd:
70 mm
Färg:
Brun
Märke:
Pegasus
Artikel-ID:
1406
EAN-kod:
4260564931110
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu