Humidor Bambu Brun Matt 20

Humidor Bambu Brun Matt 20


-12% Rabatt
1 714 kr
1 938 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Oavsett om du behöver en liten skrivbordshumidor eller en fullt fungerande resehumidor för längre resor har Pegasus allt du behöver. Pegasus Bamboo Humidor Frosted Brown 20 är elegant i design och pålitlig i funktion, en mångsidig skatt som levererar oavsett tid och plats.

Den här juvelen har en frostat brun bambufinish som ger ett raffinerat, modernt utseende. Humidorens vackert enkla design innebär att den lätt passar in i nästan vilken inredning som helst, samtidigt som den tillför en touch av sofistikering. För de stunder du är på resande fot ser ett system av magneter till att humidoren håller sig tätt stängd tills du når din destination.

En tjockt konstruerad korpus och högkvalitativa kvadranthängslen ger en robust känsla. En ren, minimalistisk interiör av cederträ ger ett idealiskt hem för cirka 20 cigarrer i Corona-storlek. En självreglerande luftfuktare i akrylpolymer håller cigarrerna i optimal form med bara destillerat vatten. Den gör sitt jobb så bra att du inte ens behöver en hygrometer.

Pegasus Bamboo Humidor Frosted Brown 20 kommer att visa sig lika effektiv hemma, på kontoret eller på vägen. Oavsett var du råkar befinna dig kommer dina cigarrer att vara skyddade, och du kommer att kunna fokusera på att slappna av och njuta av en välförtjänt cigarr från din Pegasus humidor. Plast för upp till 20 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Längd:
280 mm
Bredd:
200 mm
Höjd:
70 mm
Artikel-ID:
1436
EAN-kod:
4260564930854
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu