Humidor Bambu brun frostad 100

Humidor Bambu brun frostad 100


-11% Rabatt
3 655 kr
4 115 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Om du vill ha en humidor som har plats för fler av dina favoritcigarrer och erbjuder ett utsökt minimalistiskt tillägg till din inredning, är Pegasus Bambu Humidor Frostad Brun 100 ett utmärkt alternativ. Den är designad av samma team bakom Guy Janot humidorer, och blandar kvalitetskonstruktion och modern stil i en vinnande kombination.

Humidoren har en unik frostad brun bambu-finish som garanterat kommer att få alla på bra humör. Det distinkta utseendet kompletterar humidorens rena linjer och visar sig vara ett värdigt tillägg till nästan alla rum eller kontor. Du kommer inte att kunna hålla ögonen borta från denna glänsande skönhet.

Ett smidigt fungerande lock med gångjärn av premiumkvalitet öppnas för att avslöja en cederträinteriör och en robust konstruktion. En utdragbar bricka och avdelare gör det enkelt att organisera upp till 100 cigarrer i Corona-storlek. Cigarrerna hålls i optimalt skick tack vare ett par självreglerande akrylpolymerfuktare. Tillsätt bara destillerat vatten vid behov, så behöver du inte fundera på om dina cigarrer får den omvårdnad de förtjänar. Du behöver inte ens en hygrometer.

Pegasus Bambu Humidor Frostad Brun 100 ger effektiv fuktkontroll, samtidigt som den ger din inredning lite mer stil.
Plast för upp till 100 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Hygrometer:
Ingen
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Mått:
110 mm x 280 mm x 220 mm
EAN-kod:
4260564930878
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu