Humidor Antikliknande Flerfärgad

Humidor Antikliknande Flerfärgad


1 683 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det är inte alltid lätt att leta efter en humidor som passar din stil eller inredning, men det kan vara en givande upplevelse när du hittar precis det rätta utseendet för ditt hem eller kontor. Oavsett om du letar efter nostalgi från den gamla världen, en distinkt modern design eller en kombination av de två, kommer Angelo's Humidor Antiqued Multi-Coloured att visa sig vara ett mycket tillfredsställande val.

Den här uppmärksammade skapelsen har ett ljust, flerfärgat motiv som garanterat väcker bilder av att dansa hela natten i en varm tropisk bris. Denna finish har antikiserats för att ge en fantastisk sliten effekt som ytterligare förstärker humidorns nostalgiska dragningskraft. En lås- och nyckeluppsättning samt robusta kvadranthängslen fullbordar utseendet med en antikvitad bronsfinish.

Medan undersidan av locket också har den antikiserade looken är resten av humidorens interiör fodrad med spansk cederträ för att ge ett optimalt hem för upp till 85 cigarrer i Corona-storlek. Angelos medföljande luftfuktare i akrylpolymer ger tillförlitlig fuktkontroll, medan en guldfärgad hygrometer ger dig en glimt av fuktnivån. En utdragbar bricka och två avdelare ger dig möjlighet att organisera dina cigarrer bättre.

Denna skönhet är en fantastisk cigarrförvaringslösning som ger omedelbar stil till varje utrymme. Ta dig ur vardagen med Humidor Antiqued Multi-Coloured från Angelo idag.

Antal brickor:
1
Längd:
360 mm
Höjd:
140 mm
Djup:
260 mm
Färg:
Färgad
EAN-kod:
4054184043007

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu