bild 2 bild 3 bild 4
Habanos cigarrmätare cigarrlåda

Habanos cigarrmätare cigarrlåda


5,0 (1 Betyg)
460 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Vitolario de Habanos - Guide till kubanska cigarrerFördjupa dig i de kubanska cigarrernas autentiska värld med Vitolario de Habanos - den ultimata guiden för kubanska cigarrer. Denna unika produkt fungerar som en riktig skattkammare för cigarrentusiaster, och ger en omfattande visning av alla cigarrformat som någonsin producerats på Kuba.

Viktiga egenskaper:
 • **Kubansk cigarrguide:** Vitolario de Habanos innehåller en imponerande visning i naturlig storlek av varje existerande cigarrformat. Utforska mångfalden av format och få en visuell inblick i det rika utbudet av kubanska cigarrer.


 • **Varumärkesnamn och historia:** Förutom detaljerade illustrationer innehåller Vitolario motsvarande varumärkesnamn. Lär dig mer om de traditioner och passioner som gör varje cigarr unik.


 • **Tillverkningsstil:** Detaljerad information om tillverkningsstilen för varje cigarr tillhandahålls. Upptäck om de är 100% handrullade eller delvis maskintillverkade. Få en inblick i konsten och hantverket bakom varje cigarr.


 • **Broschyrer med historiska detaljer:** Varje kubanskt cigarrmärke tillägnas en informativ broschyr med historiska detaljer (dessa texter är på spanska). Fördjupa dig i fängslande bakgrundshistorier och anekdoter som gör varje märke till en unik upplevelse.


 • **Klassificering av styrka:** Ta reda på vilka cigarrer som passar din föredragna styrka. Vitolario de Habanos erbjuder en omfattande styrkeklassificering för alla kubanska cigarrmärken, vilket hjälper dig att göra det perfekta valet baserat på din smak.


 • **Ringmätningsmätare:** Förbättra dina kunskaper med en ringmätare som gör att du kan mäta cigarrernas diameter exakt. Ett oumbärligt verktyg för konnässörer och de som vill bli det.Upptäck den kubanska tobakens hemligheter och fascinerande mångfald med Vitolario de Habanos - ett måste för cigarrentusiaster, samlare och alla som vill uppleva cigarrernas värld i dess fulla prakt.


Modell:
6999640
Längd:
275 mm
Bredd:
40 mm
Height:
30
Färg:
Svart
Märke:
Habanos
EAN-kod:
4038305999640

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 17 Mar 2024