Guy Janot Humidor Wenge Frostad 50

Guy Janot Humidor Wenge Frostad 50


-11% Rabatt
3 301 kr
3 716 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Guy Janots humidorer är kända för att kombinera lyxig design med tillförlitlig befuktning som gör varje humidor till ett värdigt hem för dina cigarrsamlingar. Ett fint exempel och en omedelbar uppgradering för varje hem eller kontor är den eleganta Guy Janot Wenge Humidor Frostad 50 med glasskiva.

Humidoren har en frostad fanér av wengéträ, ett starkt och lockande mörkt trä från Centralafrika och som ofta används som ett alternativ till ebenholtsträ. En glaspanel ger locket ett modernt utseende och en sofistikerad känsla till vilken inredning som helst. Interiören är klädd i spansk cederträ, vilket ger en idealisk viloplats för upp till 50 av dina favoritcigarrer i Corona-storlek. Du kan hålla dem organiserade med en inkluderad avdelare. Högkvalitativa gångjärn ger en smidig öppnings- och stängningsrörelse för locket.

Humidoren levererar jämn fuktighet för dina cigarrer med en Guy Janot-fuktare som använder mineralstenar för effektiv fuktighetskontroll. Luftfuktaren ser till att dina cigarrer alltid är i optimalt skick genom att anpassa sig till fluktuationer i humidorens klimat. Det enda underhåll du behöver göra med luftfuktaren är att tillsätta destillerat vatten en gång i månaden eller så. That's it.

Kombinationen av stil, elegans och funktionalitet gör Guy Janot Wenge Humidor Frostad 50 till ett utmärkt alternativ för dig som vill visa upp sin cigarrsamling eller bara ha möjlighet att titta på de skatter som finns inuti humidoren.
Plast för upp till 50 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Material:
Trä
Höjd:
130 mm
Färg:
Brun
Märke:
Guy Janot
Artikel-ID:
1428
EAN-kod:
4260564931035
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu