Guy Janot Humidor Svart Piano Lack 35

Guy Janot Humidor Svart Piano Lack 35


-11% Rabatt
3 255 kr
3 668 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Guy Janot erbjuder några av de mest utsökta humidorer som finns tillgängliga idag, som alla ger en sofistikerad touch till ditt hem eller kontor. Ingen förbättrar inredningen med mer elegans och stil än Guy Janot Pianolack Humidor Svart 35.

Denna humidor är klädd i en slående svart lackpianofinish som utstrålar lyx oavsett var den placeras. När du öppnar locket på denna skönhet avslöjar du mycket hållbara premium kvadrantgångjärn som ger en jämn rörelse och en solid känsla. Interiören ärfodrad med spansk cederträ och skapar tillsammans med en avdelare en idealisk miljö för upp till 35 cigarrer i Corona-storlek.

Fuktigheten regleras via en mycket effektiv Guy Janot-fuktare, som använder mineralstensmaterial för jämnhet och tillförlitlighet. Mineralstenen anpassar sig till naturliga fluktuationer i klimatet för att säkerställa den perfekta fuktnivån för cigarrerna. Att lägga till destillerat vatten vid behov, ungefär var fjärde vecka eller så, är det enda regelbundna underhåll som krävs.

Med sin vackra design och utmärkta fuktighetskontroll erbjuder Guy Janot Pianolack Humidor Svart 35 en raffinerad karaktär som bör glädja även de mest kräsna cigarrentusiasterna. Ett utmärkt val för dem som vill ha en kompakt humidor som erbjuder mångsidighet när det kommer till storlek och cigarrkapacitet.

Utrustad med hygrometer:
Nej
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Längd:
260 mm
Bredd:
200 mm
Höjd:
100 mm
Färg:
Svart
Märke:
Guy Janot
Artikel-ID:
616
EAN-kod:
4260564930960
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu