Guy Janot Humidor Root Glansig 20

Guy Janot Humidor Root Glansig 20


-11% Rabatt
2 981 kr
3 353 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Guy Janots humidorer är lyxiga skapelser som kombinerar högkvalitativa material och modern stil för humidorer som uppgraderar vilken inredning som helst och ger en oklanderlig cigarrbefuktning. För dig som vill ha en mindre humidor är Guy Janot Root Humidor Gloss 20 ett fantastiskt alternativ.

Denna kompakta humidor erbjuder en härlig naturlig exteriör med högglansfinish som garanterat kommer att fånga allas blickar, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på resande fot. Humidorens förstklassiga kvadrantgångjärn ger locket en hållbar och smidig funktion. Interiörens spanska cederträfoder och inkluderade avdelare är vackert utformade för att rymma upp till 20 cigarrer i Corona-storlek.

Cigarrerna hålls i optimala förhållanden tack vare en Guy Janot luftfuktare. Luftfuktarens enkla men effektiva design är byggd kring mineralstensmaterial, som anpassar sig till fluktuationer i klimatet och ser till att varje cigarr får precis rätt mängd fukt. Den är också lätt att underhålla, tillsätt bara destillerat vatten vid behov, vanligtvis ungefär var fjärde vecka eller så.

Denna skatt lyser som en kompakt skrivbordsfuktare och kommer också att visa sig vara ett lyxigt sätt att resa med dina cigarrer. Med sin mångsidighet, tilltalande utseende och pålitliga fuktkontroll är Guy Janot Root Humidor Gloss 20 ett attraktivt alternativ för alla som vill ha ut mer av sin humidor.

Material:
Trä
Mått:
70 mm x 280 mm x 200 mm
Färg:
Beige
Märke:
Guy Janot
Artikel-ID:
615
EAN-kod:
4260564930946
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu