Davidoff Resehumidor Explorer

Davidoff Resehumidor Explorer


3 480 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff från Genève är ett varumärke vida känt som den främsta leverantören av världens mest eleganta cigarrtillbehör. Davidoffs innovationer är mycket uppskattade, och det finns kanske inget bättre exempel på detta än denna skatt för cigarrälskaren på språng: Davidoff Resehumidor Explorer .


Denna unika resehumidor är tillverkad i Italien erbjuder robust cigarrskydd men erbjuder ändå elegant touch. Den sömlösa kombinationen av denim och Alcantara, ett mocka-liknande syntetiskt material, är alla material har svetsats för att hjälpa till att låsa in fuktigheten i upp till tre veckor. Detta möjliggör en lätt och hållbar humidor som inte faller i de vanliga fallgroparna för bärbara humidorer. Befuktningen är oerhört enkel med ett tvåvägs-befuktningspaket. När det är dags att byta ut det så kan du enkelt ersätta med ett Boveda-paket. Det är det!


En bricka med en speciell tygdesign håller upp till 8 av dina cigarrer säkra oavsett var dina resor tar dig. Har du cigarrer med ringmätare större än 60? Inga problem! Facket expanderar för att rymma en mängd olika cigarrstorlek. En superstark magnetisk förslutning håller humidoren stängd, förseglar fuktigheten och håller dina cigarrer fuktade och redo att resa. Bekväma fack ger dig ännu mer flexibilitet och låter dig hålla dina cigarrtillbehör nära till hands.


Denna resehumidor är modern, vacker och funktionell, en banbrytande design som kommer att visa sig idealisk för cigarrnybörjaren som vill ha en avslappnad men elegant stil, mångsidighet och sinnesfrid när du är på resande fot. Oavsett om det är på vägen eller ute i på spåret så bör Resehumidor Explorer från Davidoff borde vara högst upp på varje resande cigarrfantasts lista.
Plast för upp till 7 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • Passar cigarrer av nästan alla ringmätare.
  • Lätt och med hög kapacitet för upp till 7 cigarrer, fler än de flesta andra cigarrfodral.
Vad vi inte gillar

– Davidoff-produkter är inte de billigaste.Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Hygrometer:
Ingen
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Läder
Mått:
260 mm x 280 mm x 40 mm
Vikt:
572 g
Färg:
Blå
EAN-kod:
7623500350579

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu