Davidoff punch cutter i borstat rostfritt stål

Davidoff punch cutter i borstat rostfritt stål


1 037 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoffs legendariska katalog med fina cigarrer fortsätter att utvecklas och erbjuder cigarrälskare ett otroligt utbud av mycket sofistikerade cigarrer. Davidoffs Brasilieninspirerade Escurio-serie är särskilt populärt hos finsmakare, framförallt Davidoff Escurio Punch Cutter.


Denna spännande snoppare har en kraftig kropp av zinklegering belagd med en matt svart yta som pryds med de gula och gröna färgerna i Escurio-linjens logga, liksom det ikoniska Davidoff-inskriptionen. Dold inuti är ett superskarpt infällbart 9 mm blad som enkelt kan snoppa cigarrer med ett ringmått på upp till 70.

Öppnings- och stängningsmekanismen är det som säkert kommer att imponera mest. I stället för att använda vridande eller skjutande rörelser för att exponera bladet, drar du helt enkelt upp och ned från toppen och botten för att ta fram bladet. När du har gjort ditt snitt, återställ bara skäret till dess ursprungliga läge, vilket också kommer att tvinga ut den tobak som eventuellt sitter kvar i snopparen efter skäret.

Du behöver inte vara ett Davidoff Escurio-fan för att uppskatta den här kraftiga ciggstansskäraren i fickformat, komplett med matchande lädernyckelring. Davidoff Escurio Punch Cutter är mångsidig, hållbar och modern: ett vinnande alternativ för alla.

Höjd:
75 mm
Djup:
15 mm
Vikt:
48 g
Märke:
Davidoff
EAN-kod:
7623500257328

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu