bild 2  bild 3  bild 4  bild 5
Davidoff Jetflame tändare Palladium svart

Davidoff Jetflame tändare Palladium svart


-10% Rabatt
3 587 kr
3 991 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Upptäck den ultimata accessoaren för kräsna rökare - Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium i elegant svart. Denna utsökta tändare är inte bara ett mästerverk av hantverk utan också resultatet av ett exklusivt samarbete mellan det välkända huset Davidoff och det franska lyxvarumärket S.T. Dupont.

Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium kommer att fängsla dig med sin imponerande prestanda och eleganta design. Den är utrustad med en kraftfull jetflamma som ger en tillförlitlig och exakt tändning även under ogynnsamma förhållanden. Oavsett om du vill tända din favoritcigarr eller något annat, ger denna tändare en perfekt låga för en optimal rökupplevelse.

Tändarens högkvalitativa hantverk återspeglas inte bara i dess prestanda utan också i dess utseende. Tändaren har en elegant svart design och levereras i en utsökt förpackning som understryker produktens lyxiga kvalitet. Dessutom ingår ett snyggt läderfodral som göratt du kan förvara tändaren säkert och ta den med dig vart du än går.

En annan praktisk funktion är den transparenta gasnivåindikatorn, som gör att du alltid kan hålla ett öga på gastillförseln. Påså sätt är du alltid väl förberedd och kan fylla på tändaren i tid för att säkerställa oavbruten rökglädje.

Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium i svart är det perfekta tillbehöret för cigarrentusiaster som kräver de högsta standarderna för kvalitet och estetik. Upplev fusionen av tidlös design och banbrytande teknik i en tändare som representerar toppen av perfektion. Investera i detta mästerverk och förhöj din rökupplevelse med en touch av lyx och elegans.

Modell:
50687
Lågtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Bensin:
Butan
Fönster för gasnivå:
Ja
Mått:
62 mm x 32 mm x 12 mm
Vikt:
89 g
Färg:
Svart, Silver
Märke:
Davidoff
EAN-kod:
7623500183382
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu