Davidoff Humidor Primos Bergahorn

Davidoff Humidor Primos Bergahorn


16 318 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Om du letar efter en visuellt imponerande lyxhumidor för ditt hem eller kontor som också kommer att leverera ofelbar luftfuktighetskontroll, behöver du inte söka längre än de fantastiskt utformade erbjudanden från Davidoff i Genève. Davidoffs humidorer är kända för sin kvalitet och fantastiska design och söks av sofistikerade cigarrälskare över hela världen. Davidoff Primos Lönn är ett bra val för dig som vill ha en mindre skrivbordshumidor.
Denna skatt har ett matt yttre av tysklönn, som är ett trä som används av många violinproducenter för sin skönhet och sina akustiska egenskaper. Den ljusa naturliga ytan i kombination med slipade kanter ger en iögonfallande modern look som säkert kommer att fånga allas uppmärksamhet. Starka fyrkantiga gångjärn lyfter upp locket för att avslöja ett inre av afrikanskt okoumeträ. Detta träslag har specifikt valts ut för sin lätthet och hållbarhet, liksom för sin brist på arom. Utan andra dofter behåller dina cigarrer sina ursprungliga tobaksnoter och ger dig exakt den upplevelse som cigarrtillverkarna tänkt sig.
Denna inredning ger den perfekta miljön för upp till 25 till 35 cigarrer, som skyddas av Davidoffs självreglerande luftfuktare. Denna fästs på lockets undersida med magneter och är optimerad för att upprätthålla en konsekvent fuktighet i intervallet 70 till 72 procent. Du behöver alltså aldrig oroa dig för tillståndet för dina cigarrer. Denna fantastiska luftfuktare gör sitt jobb så bra att du inte ens behöver en hygrometer! När du ibland behöver fylla på luftfuktaren så är det bara att använda den medföljande pipetten för snabb och exakt fyllning. Du kan dessutom bättre organisera de perfekt fuktade cigarrerna med hjälp av de fyra medföljande avdelarna.


Överflöd, modern design, originalitet och funktionalitet syns tydligt i Davidoff Primos Lönn, vilket skapar en riktig favorit som ger dina cigarrer det skydd de förtjänar och är ett bra komplement till alla rum.

Hygrometer:
Ingen
Yttre finish:
Matt
Delare inkluderade:
4
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Bergahorn
Material på interiörens fanér:
Cederträ
Mått:
115 mm x 280 mm x 240 mm
Vikt:
2600 g
Färg:
Beige
Märke:
Davidoff
Artikel-ID:
102409
EAN-kod:
7623500313710
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu