Davidoff Escurio Litet Cigarrfodral

Davidoff Escurio Litet Cigarrfodral


5,0 (1 Betyg)
1 281 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff of Genevas Escurio-serie firar Brasiliens tobaksodlande arv, och för att komplettera denna katalog med fina cigarrer skapade Davidoff en serie matchande tillbehör för att förbättra Escurio-upplevelsen. En av favoriterna är Davidoff Escurio Cigarrfodral Litet .

Det utsökta fodralet är tillverkat av lyxigt buffelläder med den yttre delen tillverkad av djupt texturerat svart läder. Den inre delen pryds av moderna mönster i gult och grönt, de livliga färgerna i Escurio-serien. Tillsammans ger det ett elegant men ändå modernt utseende som kommer att tilltala många cigarrentusiaster.

Fodralet är särskilt utformad för att rymma två kortare cigarrer såsom Davidoff Escurio Petit Robusto, en 82 x 50 mm cigarr. Med den här unika storleken behöver du inte oroa dig för skador orsakade av att cigarrerna skakats om i ett för stort fodral.

Davidoff Escurio Cigarrfodral Litet levererar all den extravagans som Davidoff-fans älskar, blandat med ett stänk av festlig brasiliansk karaktär. Oavsett om du letar efter ett fodral med lite mer personlighet eller en gåva till den kräsna Davidoff Escurio-beundraren så är detta ett vinnande val.

Material:
Läder
Bredd:
60 mm
Höjd:
96 mm
Vikt:
41 g
Märke:
Zino Davidoff
Artikel-ID:
51000225
EAN-kod:
7623500267648

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 29 Jul 2020

Mycket praktisk och kompakt! Fint läder