Davidoff Dubbelknivsskärare Borstat Rostfritt Stål

Davidoff Dubbelknivsskärare Borstat Rostfritt Stål


3 067 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Davidoff från Genève fortsätter att ligga i framkant när det gäller lyxig cigarrtillbehörsdesign med erbjudanden som kombinerar högkvalitativa material och hantverk med funktionalitet och tilltalande samtida stil. Det finns inget bättre exempel på deras tidlösa, men moderna cigarrskärare än Davidoff Dubbelbladig Stålsnoppare.


Tillverkad i Tyskland , denna populära snoppare sätter standarden för alla andra med två superskarpa blad i rostfritt stål som tillsammans bildar den ultimata dubbla bladgiljotinen. Ett integrerat fjädersystem gör skärrörelsen smidig och balanserad och skär enkelt igenom cigarrer på upp till 56 i ringmätare med högsta precision.

Denna mångsidiga favorit är har en borstad rostfri yta som är behaglig både för ögat och vid beröring. Trots sin solida konstruktion är skäraren en slank och smal enhet i fickformat som inte väger mycket. Bladen låses säkert på plats tills du är redo att snoppa din nästa cigarr, vilket minimerar oförutsedda missöden.

Vacker i form och funktion, denna klassiska Davidoff-skapelse är lika pålitlig som funktionell och kommer att bli en trogen följeslagare som du inte vill vara utan. Få ut mer av din cigarrupplevelse med en Davidoff Dubbelbladig Snoppare.

Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Antal blad:
2
Material:
Rostfritt stål
Mått:
3 mm x 35 mm x 80 mm
Vikt:
41 g
Färg:
Silver
EAN-kod:
7623500172256
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu