Davidoff Dome Palisander Palladium

Davidoff Dome Palisander Palladium


56 019 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns kanske inget annat namn i cigarrindustrin som så lätt lyfter fram lyx än Davidoff från Genève. Cigarrkännare runt om i världen vänder sig till Davidoff, inte bara för de exklusiva cigarrer utan också för utsökt detaljerade humidorer. En av favoriterna är den unikt formade och överdådiga paradvarianten Davidoff Dome Humidor Palisander Palladium .


Humidorens kupolform är ett bevis på märkets precision, tålamod och expertis. Rena linjer framhäver den exotiska palisanderfanéren som täcker exteriören, en typ av palisander känd för sin seghet och skönhet. Den moderna stylingen syns även i palladiumbelagda handtag och fyrkantiga gångjärn, som erbjuder hållbarhet och en touch av elegans.


En utdragningsbar bricka med avdelare hjälper till att hålla ordningen i interiören i afrikanskt okoumeträ, ett unikt trä som är lätt i vikt och utan doft av något slag. Utan de mer intensiva aromerna av andra träslag som ofta används i luftfuktare kommer tobaksinnehållet i dina cigarrer att stå i centrum och leverera oförändrad arom och smak. Var och en av dessa cigarrer kommer att bevaras perfekt med Davidoffs självreglerande befuktningsanordning , som fästs med magneter infällda under lockets fanér. Humidoren är utvecklad för att konsekvent hålla 50 till 65 av dina cigarrer på en optimal nivå av 72 procents fuktighet, så du kommer aldrig att behöva oroa dig för dina cigarrer! Med denna skönhet behöver du inte ens en hygrometer!


En annan liten, men ändå viktig Davidoff-touch, är en separat magnet monterad under luftfuktaren som ger dig den perfekta platsen för din Davidoff-cigarssax eller andra tillbehör du vill ha inom räckhåll. Med sin lockande kupolform, lyxiga design och precisionsfuktkontroll är Davidoff Dome Humidor Palisander Palladium en skapelse i världsklass som kommer att ge dig mycket glädje under många år framöver.

Yttre finish:
Hög glans
Delare inkluderade:
6
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Material på yttre fanér:
palisander
Bredd:
420 mm
Höjd:
180 mm
Invändig bredd:
350 mm
Vikt:
4800 g
Färg:
Brun
Artikel-ID:
51000132
EAN-kod:
7623500185195
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu