Connaisseur Set bild 5 bild 2 bild 3 bild 4
Connaisseur Set bild 5

Connaisseur Set


-40% Rabatt
696 kr
1 168 kr

Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Connaisseur-setConnaisseur Set är en utsökt ensemble med ett vikbart fodral tillverkat av det finaste och mjukaste lammskinnslädret i sofistikerad svart. Fodralet stängs med en tryckknapp och inuti avslöjas en mängd raffinerade detaljer.


 • **Cigarrskärare:** I fodralet hittar du en cigarrkniv i glänsande silver som ger en exakt skärning av dina cigarrer.

 • **Rörformad flaska:** Setet innehåller en rörformad flaska i rostfritt stål, som ger en elegant touch till din njutning när du är på språng.

 • **Rörfodral i rostfritt stål:** En annan del av setet är ett rörfodral i rostfritt stål, lämpligt för en enda cigarr med en maximal diameter på 2 cm och en maximal längd på cirka 16 cm.

 • **Praktiska insticksfickor:** På insidan av fodralet finns olika fickor för ID-kort, kreditkort eller visitkort, vilket gör setet till en funktionell följeslagare för daglig användning.

 • **Varumärket Philippi:** Setets läderfodral bär stolt varumärket Philippi och är elegant präglat med varumärkets logotyp, ett kännetecken för kvalitet och stil.Med en längd på 16,5 cm för både cigarrfodralet och flaskan är detta set den perfekta följeslagaren för härliga utflykter. Den sofistikerade designen och de förstklassiga materialen gör det till ett måste för alla connaisseurer.


Snoppartyp:
Dubbelbladig snoppare
Bladmaterial:
Rosfritt stål
Antal blad:
2
Vikt:
334 g
Färg:
Krom
Märke:
Philippi Design
EAN-kod:
4037846119746

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu