Colibri Voyager cigarrtändare metalliskt vit

NEU

767SEK

Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Colibri har varit en av de mest tillförlitliga källorna till kvalitetstillbehör sedan 1928, och detta arv förs vidare genom ett brett utbud av tändare som kombinerar form och funktion. För dig som önskar en modern jetlåga men ändå vill ha gammaldags elegans erbjuder Colibri tändaren Colibri Voyager.

Colibri Voyager Cigarrtändare Metallisk Vit är en sann klassiker med en raffinerad rektangulär form som påminner om de gamla traditionella flinttändarna. Graciösa linjer och en vackert metallisk vit yta gör tändaren till en favorit, både för de som älskar modern design och de som föredrar ett stänk av nostalgi.

När du väl öppnat locket blir tändaren en högteknologisk eldmaskin som levererar en precisionsjetlåga när du som mest behöver den. Det som liknar ett gammalt flinthjul är faktiskt en avtryckare med en knapptryckning. Tryck in den så tänds en kraftfull, vindtålig fackla som låter dig tända din cigarr utan att slåss mot vinden. Det finns också ett fönster för bränslenivå, så du vet alltid hur mycket butan som finns i tanken.

En vackert designad tändare som för tankarna till en svunnen tid. Colibri Voyager har något att erbjuda alla. Oavsett om du kopplar av på stranden eller tar dig ut på staden så kommer denna tändare att vara den perfekta följeslagaren. Ta med din Voyager idag.
EAN-kod: 5037258000235
Färg: Vit
Flammtyp: Jetflamma
Material: Metall
Beläggning: Krompläterad
Bensin: Butan
Optimerad för piprökare: Nej
Artikel-ID: 293213
Märke: Colibri
Vikt: 83 g
Extra: Ingen
Mått: 13 mm x 38 mm x 72 mm
Fönster för gasnivå: Ja
Flammor: 2

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00