Colibri Enterprise 3 Cigarrtändare Svart/rosa guld

NEU

1 012SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Colibri är en av de absolut bästa källorna för cigarrtillbehör av hög kvalitet, med en mångsidig samling tändare som harmoniskt kombinerar form och funktion. Ett av de bästa exemplen på denna blandning av stil och funktion är den fantastiska Colibri Enterprise 3 Cigarrträndare Svart / Rosé Guld.

Denna eleganta skatt har en unik modern design som kompletteras av en mattsvart tändarkropp smyckad med polerade roséguldsdetaljer. Utseendet är ren magi som alltid kommer att hålla stilen oavsett hur formellt eller avslappnat tillfället är.

Tändaren kommer att få dina cigarrer tända med bara ett tryck på den sidmonterade tändningen. Detta drar tillbaka ett skyddande lock och släpper loss tre kraftfulla jetflammor. Dessa vindbeständiga lågor ger all täckning som behövs för att tända cigarrer snabbt och effektivt. Lämplig för användning på höjder upp till 2438 meter, med denna skatt kan du tända dina cigarrer nästan var som helst. En 8 mm stans fälls ut från botten för att ge dig superskarpa skär när du behöver dem. Det finns till och med ett fönster för bränslenivå, så du vet när det är dags att fylla på.

Colibri-teamet har verkligen tänkt på allt med denna tändare, vilket ger dig flexibiliteten att njuta av cigarrer när och varhelst du önskar. Du behöver inte ha med en ficka full av prylar, Colibri Enterprise 3 Cigarrtändare Svart / Rosé Guld är allt du behöver.
EAN-kod: 5037258303107
Bensin: Butan
Färg: Svart
Specialfunktioner: Cigarrpunch (en storlek)
Material: Metall
Flammtyp: Jetflamma
Flammor: 3
Artikel-ID: 295126
Beläggning: Ingen
Fönster för gasnivå: Ja
Passar för piprökare: Nej
Mått: 19 mm x 34 mm x 71 mm
Vikt: 99 g
Märke: Colibri

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00