bild 2 bild 3 bild 4
Cohiba Cigarrfodral i läder för 2 cigarrer

Cohiba Cigarrfodral i läder för 2 cigarrer


5,0 (1 Betyg)
-10% Rabatt
1 062 kr
1 179 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti

Cohiba läderfodral för 2 cigarrerVisa upp dina Cohiba-cigarrer med stil och skydd i detta utsökta Cohiba läderfodral för 2 cigarrer. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt äkta läder och är inte bara funktionellt utan också ett uttryck för lyx och sofistikation.

Viktiga egenskaper:
 • **Exklusiv design:** Den svarta toppen är mönstrad med små rutor som påminner om Cohiba Behike Series design, vilket ger fodralet en tilltalande och distinkt touch.


 • **Dekor i gyllene metall:** Locket pryds av det distinkta Cohiba-huvudet som gyllene metalldekor, vilket inte bara signalerar äkthet utan också lägger till en touch av elegans.


 • **Cohiba varumärkesavtryck:** Den nedre gula delen har Cohiba-märket intrikat präglat i lädret - en subtil nick till exklusiviteten hos detta cigarrmärke.


 • **Skydd för cigarrer:** Fodralet rymmer två cigarrer i stort format och skyddar dem perfekt med en skåra i mitten, vilket säkerställer att cigarrerna är säkert placerade och inte rullar runt.


 • **Justerbar längd:** Fodralet har en justerbar längd från 20 cm till ca 26 cm, vilket gör det flexibelt för olika cigarrlängder.


 • **Praktisk storlek:** Med en bredd på knappt 7 cm får fodralet enkelt plats i en jackficka - perfekt för resan eller speciella tillfällen.


 • **Redo för gåva:** Fodralet levereras i en elegant presentförpackning, vilket gör det till en perfekt gåva för cigarrentusiaster.Detta Cohiba läderfodral för 2 cigarrer kombinerar funktionalitet, design och skydd i en och samma produkt. Det är inte bara en förvaringslösning utan också ett statement-plagg för den kräsne cigarrentusiasten. Unna dig själv eller någon speciell detta exklusiva tillbehör för stilfull njutning av Cohiba-cigarrer.


Modell:
6397340
Max. ringmått:
70
Färg:
Gul
Märke:
Cohiba
EAN-kod:
4038305004887

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 30 Mar 2024