Cigar Traveler tändare till Jetflamme-konverterare

Cigar Traveler tändare till Jetflamme-konverterare


5,0 (1 Betyg)
398 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Att resa med cigarrer och tillbehör kan ofta vara en frustrerande upplevelse, särskilt för dem som reser med flyg. Strängare bestämmelser som införts på flygplatser över hela världen har gjort det särskilt svårt att ta med sig en cigarrtändare av hög kvalitet. Cigar Traveller Tändare to Jet Flame Converter gör slut på besväret med förlorade eller konfiskerade tändare och ger dig en säker högpresterande flamma som är redo oavsett vart du åker.

Cigar Traveller-omvandlaren är en enkel men fantastiskt effektiv anordning som accepterar en separat bränslepatron i stället för att ha en bränsletank ombord. Eftersom tändsystemet och bränslet är oberoende av varandra innebär det att du kan förvara omvandlaren och patronen separat för att uppfylla de vanliga säkerhetsreglerna på flygplatser.

När du är redo att tända är det bara att sätta i bränslepatronen och stänga konverteraren så har du en vindtålig fackellåga till hands. Den här prylen ger inte bara en jetflamma som är idealisk för cigarrer, den är också vattenavvisande, så du behöver inte oroa dig ifall du blir blöt i regnet. För extra sinnesfrid har omvandlaren till och med ett barnsäkert lås.

Med alla dessa funktioner inbyggda i sin effektiva design är omvandlaren Cigar Traveller Tändare to Jet Flame Converter ett absolut måste för den aktiva cigarrentusiasten. Nöj dig inte med sämre låga när du är på resande fot, använd istället en Cigar Traveller.

Lågtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Bensin:
Butan
Material:
Plast
Vikt:
70 g
Färg:
Svart
Märke:
Cigar Traveller
Extra:
Ingen
EAN-kod:
634158569388

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 17 Mar 2022

Den fungerar som den ska, och överraskningen är att jämfört med de andra tre jets-tändarna håller den mycket längre och med nästan samma resultat. Jag förbrukade bara halva reservoaren och rökte omkring tio stora cigarrer under min semester, med många omtändningar. Jag rekommenderar den verkligen!