Caseti Piezo Slim tändare Krom/Svart

Review rating 5/5
(3 Betyg)
608SEK

Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Teamet på Caseti inser att tändare inte alltid behöver vara stora, skrymmande eller komplexa för att erbjuda stil och tillförlitlighet. De förstår konceptet less is more. För de som vill ha elegans utan skrymmande extravagans erbjuder teamet Caseti Piezo Slim Tändare Krom / Svart.

Denna vackert smala tändare har en djup, tilltalande svart lackfinish med kromdetaljer som utstrålar en tyst sofistikering som passar perfekt för både avslappnade och formella miljöer. Dess supertunna profil, bekväma känsla och storlek tynger inte ned fickan.

Tändarens minimalistiska utseende kombineras med dess funktionalitet, med ett lättanvänt piezoelektriskt kvartsantändningssystem. Vänd bara på locket och tryck på den sidomonterade avtryckaren för att producera en traditionell, mjuk låga redo att användas. Svårare än så är det inte. Påfyllning med butan går snabbt och enkelt. Med det piezoelektriska systemet behöver du aldrig oroa dig för att byta flint, vilket gör detta till en lättskött tändare.

Oavsett situation kommer Caseti Piezo Slim Tändare Krom / Svart att visa sig vara en pålitlig kompanjon. Tändarens storlek, balanserade vikt och lockande utseende gör det till ett måste för dig som vill ha lyx utan den överdådiga prislappen, eller som vill ge elegans i present till någon du uppskattar.
EAN-kod: 4031872281774
Beläggning: Krompläterad
Material: Metall
Märke: Caseti
Produktvikt: 39 g
Gas: Butan
Flammtyp: Mjuk låga
Artikel-ID: 28177
Mått: 7 mm x 35 mm x 81 mm
Extra: Ingen
Fönster för gasnivå: Nej
Passar för piprökare: Nej
Flammor: 1
Färg: Svart

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(3 Betyg)
Review rating  
100 % (3 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 17 Apr 2020
Översatt från originalet på Italienska
Väldigt chic och elegant
Review rating
 01 Feb 2020
Review rating
 07 Dec 2014
00:00 00:00