Caseti Piezo smal krom/svart Caseti Piezo smal krom/svart bild 2 Caseti Piezo smal krom/svart bild 6 Caseti Piezo smal krom/svart bild 8 Caseti Piezo smal krom/svart bild 10
Caseti Piezo smal krom/svart

Caseti Piezo Slim tändare Krom/Svart


5,0 (3 Betyg)
669 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Teamet på Caseti inser att tändare inte alltid behöver vara stora, skrymmande eller komplexa för att erbjuda stil och tillförlitlighet. De förstår konceptet less is more. För de som vill ha elegans utan skrymmande extravagans erbjuder teamet Caseti Piezo Slim Tändare Krom / Svart.

Denna vackert smala tändare har en djup, tilltalande svart lackfinish med kromdetaljer som utstrålar en tyst sofistikering som passar perfekt för både avslappnade och formella miljöer. Dess supertunna profil, bekväma känsla och storlek tynger inte ned fickan.

Tändarens minimalistiska utseende kombineras med dess funktionalitet, med ett lättanvänt piezoelektriskt kvartsantändningssystem. Vänd bara på locket och tryck på den sidomonterade avtryckaren för att producera en traditionell, mjuk låga redo att användas. Svårare än så är det inte. Påfyllning med butan går snabbt och enkelt. Med det piezoelektriska systemet behöver du aldrig oroa dig för att byta flint, vilket gör detta till en lättskött tändare.

Oavsett situation kommer Caseti Piezo Slim Tändare Krom / Svart att visa sig vara en pålitlig kompanjon. Tändarens storlek, balanserade vikt och lockande utseende gör det till ett måste för dig som vill ha lyx utan den överdådiga prislappen, eller som vill ge elegans i present till någon du uppskattar.

EAN-kod:
4031872281774
Artikel-ID:
28177
Extra:
Ingen
Färg:
Svart
Gas:
Butan
Passar för piprökare:
Nej
Vikt:
39 g
Fönster för gasnivå:
Nej
Märke:
Caseti
Flammor:
1
Beläggning:
Krompläterad
Gjort av:
Metall
Lågtyp:
Mjuk låga
Mått:
7 mm x 35 mm x 81 mm

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (3 Betyg)
 100% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 17 Apr 2020

Väldigt chic och elegant

 01 Feb 2020
 07 Dec 2014