bild 2
adorini Etikettklämmor Metall silver

adorini Etikettklämmor Metall silver


22 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Om du är som många andra cigarrälskare, har du alla möjliga olika cigarrer lagrade i din humidor. Även om det är bra att ha en mängd olika cigarralternativ, kan det vara frustrerande att hålla reda på dem alla. De innovativa experterna på adorini har lösningen på detta problem med en enkel men otroligt effektiv lösning: adorini Etikettclips Metall.
Dessa metallklämmor kan enkelt fästas på alla cederavdelare i adorinis humidorer för storlekarna M och L och ger dig en omedelbar fördel för din cigarrorganisation. Med sin eleganta silverfinish ger klämmorna en professionell look som är idealisk för kontoret, golfklubben, lounger eller andra affärsmiljöer.
Varje klämma har plats för individuella etiketter, så du behöver bara skriva eller skriva ut en etikett, sätta i den och sedan är du klar! Du bestämmer själv hur du vill märka cigarrerna - oavsett om det gäller varumärke, storlek, boxkod, pris, inköpsdatum, täckbladstyp, styrka, smak eller något annat sätt som du vill beskriva dina cigarrer på. Har du ett ständigt föränderligt urval av cigarrer? Det är inget problem. Du kan ändra etiketterna när som helst. Med adorini Etikettclips Metall har du den flexibilitet du behöver.

Modell:
11324
Färg:
Silver
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260564933255

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu