Triest - Deluxe Triest - Deluxe Triest - Deluxe bild 4 Triest - Deluxe bild 6 Triest - Deluxe bild 8 Triest - Deluxe bild 10
Triest - Deluxe

adorini Triest Deluxe Humidor rosenträ


4,6 (500 Betyg)
2 349 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 5-8 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Sedan 1999 har adorini skapat luftfuktare som blandar funktionalitet, stil och innovativ humidorteknologi för att bidra till en dynamisk befuktningsupplevelse. Adorinis humidorer är ett favoritval för inbitna cigarrkännare runt om i världen, med unika skapelser som kommer att skydda och bevara dina cigarrer och försköna din inredning. Triest Deluxe humidoren är ett perfekt exempel.Denna välgjorda humidor lockar till sig uppmärksamhet med en nyanserad rosenträfinish och elegant guldpläterat lås som håller dina cigarrer säkra. Locket öppnas enkelt tack vare robusta handpolerade 24K guldpläterade fyrkantiga gångjärn, som garanterar långvarig användning. En första blick på interiören avslöjar Adorinis unika RibTech-system med ventilationsribbor som förbättrar luftcirkulationen i hela humidoren för att säkerställa att var och en av de upp till 75 cigarrerna i Corona-storlek som kan förvaras i humidoren drar nytta av optimal klimatkontroll. Fuktigheten regleras av adorinis guldpläterade akrylpolymerfuktare, som kan anpassas till din önskade luftfuktighet med hjälp av justerbara ventilationsöppningar.Adorini har laddat Triest Deluxe-humidoren med andra populära funktioner, inklusive två vertikala och två horisontella avdelare som hjälper till att separera och organisera dina cigarrer. Etikettclips ingår också, så att du kan märka och hålla reda på varje uppdelad sektion. Ett annat exempel på adorini-designteamets kreativitet är en metallplatta gömd bakom cederfanéren på lockets undersida. Detta fungerar som en monteringsplatta för magneter anslutna till luftfuktaren, samt en medföljande förkalibrerad analog hygrometer som ger dig informtion om aktuella relativa fuktigheten genom en snabb blick.Från finishen med den skyddande filtbotten till adorinis legendariska livstidsgaranti är Triest Deluxe en välbyggd och vackert utsmyckad humidor som ger högkvalitativ cigarrförvaring under många år framöver.
Plast för upp till 75 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod:
4260128723106
Hygrometer:
Analog med syntetiskt hår
Yttre finish:
Glans
Beläggning:
Trä
Mått (inre)
102 mm x 237 mm x 191 mm
Höjd:
120 mm
Färg:
Brun
Garanti:
Adorini livstids garanti
Artikel-ID:
1420
Delare inkluderade:
4
Märke:
Adorini
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Material på interiörens fanér:
Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Material på humidorfodral:
Trä
Material på yttre fanér:
Rosenträ

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4.6/5   (500Betyg)
 69% (343 Betyg)
 26% (129 Betyg)
 3% (14 Betyg)
 2% (9 Betyg)
 1% (5 Betyg)
 18 May 2015
Översatt från originalet på Engelska

Allt var perfekt som vanligt!

 10 May 2015
Översatt från originalet på Franska

Härlig humidor. Låset är mer dekorativt än något annat, men tappa inte bort nycklarna om du är van vid att låsa den. Den innehåller för närvarande tjugo cigarrer och kan utan problem förvara ett tjugotal andra cigarrer. Installationen gjordes utan problem och stängningen är mycket bra. Jag föredrog att kontrollera kalibreringen av hygrometern med en signifikant skillnad från en annan elektronisk hygrometer som jag äger ... Den verkar överskatta fuktigheten med 5%, vilket är ganska lågt. Fuktaren är mycket praktiskt (inget behov av att propylenglykol, endast destillerat vatten (hemlagat) räcker). Leveransen var mycket snabb; paketet kom till mig i perfekt skick. Jag tackar verkligen teamet för deras effektivitet och professionalism.

 27 Apr 2015
Översatt från originalet på Tyska

Felfri och snabb leverans, inga skador på kartongen eller innehållet. Humidoren ser också riktigt bra ut i verkligheten.

 23 Mar 2015
Översatt från originalet på Franska

Mycket vacker och elegant. Min man får uttala sig om hur den fungerar på lång sikt.

 06 Feb 2015
Översatt från originalet på Engelska

Totalt sett mycket bra. Men magneten på hygrometern lossnade när jag först stängt humidor. Lite irriterande att behöva gå och köpa lim för att åtgärda detta.

 08 Jan 2015
Översatt från originalet på Franska

Mycket vacker design

 01 Jan 2015
Översatt från originalet på Tyska

Limmet på magneten för att hålla fast hygrometern var inte tillräckligt stark. Den höll inte och ramlade ner i skålen jag använde för att förbereda humidoren. Jag var tvungen att låta den torka och sedan kalibrera om. Allt annat var bra.

 27 Dec 2014
Översatt från originalet på Tyska

Utseendet och finish är riktigt bra. Tyvärr ramlar hygrometern av eftersom limmet på magneten inte är tillräckligt starkt. Det var ett problem, men nu är det löst.

 18 Dec 2014
Översatt från originalet på Tyska

Superkvalitet till ett fördelaktigt pris. Snabb leverans

 28 Nov 2014
Översatt från originalet på Franska

Litet hack i ett hörn. Jag förstår rabatten på 40 EUR.

 16 Oct 2014

Har precis fuktat humidoren och lagt ned mina cigarrer däri, så jag vet inte så mycket ännu. Jag håller just på att försöka få rätt fuktighet i den. Spännande...

 08 Oct 2014
Översatt från originalet på Japanska

Kostnad prestanda har varit mycket nöjda. Omedelbart jag njuter cigarren. Korrespondens är också nöjd mycket snabbt.

 03 Oct 2014
Översatt från originalet på Franska

Snabb leverans inom fem dagar. Förpackningar säkra och källar cigarrer i perfekt skick. Hygrometern är ett kalibrera om. Perfekt service.

 20 Sep 2014
Översatt från originalet på Italienska

Det är min första humidor, men det första intrycket är mycket positivt, jag försöker nu att kontrollera om hygrometer kräver kalibrering, satte jag cigarrerna efter att ha följt det förfarande som kan dras från video att handboken på webbplatsen. Paketet kom i gott skick. Den humidor är i utmärkt skick med undantag för en liten ofullkomlighet på ett hörn som jag tror är hans svaga punkt. Avdelarna är väl tilltagna och smart i sin enkelhet. Nu ska vi se hur den beter sig med cigarrer inuti. Vi ses snart

 09 Aug 2014
Översatt från originalet på Tyska

Mycket graciös och hög kvalitet utförande. Definitivt gör det här!

 26 May 2014
Översatt från originalet på Engelska

utmärkt som någonsin - köpte detta för en vän och är den 4: e Adorini jag har köpt genom åren - kommer rekommenderar

 04 May 2014
Översatt från originalet på Italienska

tack beställer kom snabbt och i utmärkt skick tillgodoses fullt