bild 4 bild 5 bild 6 bild 7 bild 8 bild 9 bild 10
bild 4

adorini Humidor Svart Skiffer Grande Deluxe


-19% Rabatt
5 278 kr
6 527 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

 • Lägsta pris-garanti
  Lägsta pris-garanti
 • 100% Nöjdhetsgaranti
  100% Nöjdhetsgaranti
adorini Deluxe Humidor "Black Slate" är en hyllning till tidlös elegans och raffinerad klass. Med sin utsökta naturliga skifferfanér utstrålar den oöverträffad ädelhet. Varje del av denna mästerligt utformade humidor är ett konstverk i sig.

 • Ädel och elegant: Humidoren "Black Slate" fascinerar med sin naturliga skifferyta som ger den ett sublimt och tidlöst ädelt utseende. Det är ett riktigt blickfång som utstrålar en aura av lyx i alla rum.

 • Kapacitet för 150 cigarrer: Med en kapacitet på upp till 150 cigarrer erbjuder denna humidor gott om utrymme för att stilfullt visa upp och bevara din värdefulla samling.

 • Komplett utrustning: Humidoren "Black Slate" levereras med en exakt hygrometer och en pålitlig luftfuktare för att säkerställa att dina cigarrer alltid förvaras under perfekta förhållanden. Dessutom ingår en avtagbar bricka, avdelare och etikettklämmor för att underlätta organiseringen av din samling.

 • Funktioner för Adorini Deluxe: Som alla humidorer från adorini Deluxe-serien har "Black Slate" också de beprövade funktionerna som lyfter adorini till framkant när det gäller kvalitet och funktionalitet.

 • Rib Tech invändig struktur: Den innovativa Rib Tech-strukturen säkerställer optimal luftcirkulation, vilket är avgörande för kvaliteten på dina cigarrer. Varje cigarr i denna humidor kommer att omges av perfekt balanserad luftfuktighet.


Observera att humidorns naturliga skifferyta kan ha individuella mönster och variationer, vilket gör varje exemplar till ett unikt mästerverk.

Modell:
3396
Luftfuktare:
Akrylpolymer fleece
Utrustad med hygrometer:
Ja
Hygrometer:
Förkalibrerad högsprecisions-hårhygrometer
Designad för humidorer med en kapacitet på upp till:
150 cigarrer
Yttre finish:
Matt
Antal brickor:
1
Material:
Trä
Längd:
370 mm
Bredd:
245 mm
Height:
150
Inre längd:
320 mm
Invändig bredd:
195 mm
Invändig höjd:
115 mm
Vikt:
3620 g
Färg:
Grå, Svart
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260327150000

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu