IM Corona Old Boy vit/guldpläterad IM Corona Old Boy vit/guldpläterad  bild 2 IM Corona Old Boy vit/guldpläterad  bild 3 IM Corona Old Boy vit/guldpläterad  bild 4 IM Corona Old Boy vit/guldpläterad  bild 5
IM Corona Old Boy vit/guldpläterad

IM Corona Old Boy vit/guldpläterad


5,0 (1 Betyg)
1 635 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillfälligt slut. Inget preliminärt leveransdatum.

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Piprökningsentusiaster har vänt sig till IM Corona år efter år för tändare som erbjuder stil, pålitlighet och en låga optimerad för pipor. IM Coronas Old Boy-tändare är det ultimata valet, en riktig klassiker, och IM Corona Old Boy Vit/Guldpläterad är en av de mest lyxiga varianterna.

Denna butantändare för pipor är en symbol för klass och elegans med en vacker, matt vit yta och guldpläterade detaljer. Med en nostalgisk art deco-design kommer denna tändare att ge ett mycket sofistikerat inslag som säkert kommer att beundras av alla, oavsett miljö.


Ett klassiskt flinthjul fungerar som gnistmekanism och tänder en traditionell, mjuk låga som framträder i en idealisk vinkel för att enkelt och effektivt tända din pipa.
Detta är dock mer än en tändare, eftersom ett integrerat pipverktyg dras ut från botten. Dra och vrid delvis för att hålla verktygetfäst vid tändaren eller dra helt enkelt ut verktyget helt och hållet för mer frihet. Den andra änden fungerar som både en skrapa och en skruvmejsel för att vrida flamjusteringsskruven. Allt du behöver, enkelt till hands.

IM Corona Old Boy Vit/Guldpläterad kombinerar historisk elegns med högkvalitativ konstruktion och tillförlitlighet i vad som kommit att anses en av de bästa piptändarna som finns på marknaden idag. Uppgradera din piprökningsupplevelse med en Old Boy.
Bredd:
11 mm
Djup:
30 mm
Märke:
IM Corona
 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (1 Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 26 Apr 2022