IM Corona Old Boy piptändare matt krom

Review rating 5/5
(3 Betyg)
1 194SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
IM Corona har varit en favorit för pipentusiaster runt om i världen som önskar en pålitlig piptändare som är både elegant och användarvänlig. IM Corona erbjuder en uppsjö av tändare som tillgodoser detta behov, men ingen är lika omtyckt som den legendariska IM Corona Old Boy Piptändare Satin Krom.


Denna tilltalande tändare med sin klassiska art deco-design tar dig tillbaka till en glamorösare tid. Dess satinkromade yta ger ett sofistikerat men ändå nostalgiskt utseende, perfekt för alla tillfällen. Oavsett hur avslappnad eller formell tillställningen än är, så kommer denna tändare att vara stjärnan i showen.


Med en traditionell flinthjulsdriven gnistmekanism levererar tändaren en mjuk låga, som kommer ut i en perfekt vinkel för att bättre placera elden i pipans skål. Med bara ett drag och en vridning kan du använda det integrerade verktyget. Du kan antingen använda det medan det fortfarande är kvar i tändaren eller ta bort det helt och använda verktyget separat. Den andra änden av verktyget kan användas som en skrapa och kan även fungera som en skruvmejsel för att vrida flamjusteringsskruven.

För en kombination av hållbarhet, stil och mångsidighet, finns det inget som kommer i närheten av Old Boy-serien från IM Corona. Old Boy Piptändaren Satin Krom kommer att förbättra din piprökning och låta dig njuta av varje piprökningsstund.
Flammtyp: Mjuk låga
Flammor: 1
Material: Metall
Märke: IM Corona
Färg: Silver
Extra: Integrerade pipverktyg

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(3 Betyg)
Review rating  
100 % (3 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 17 Aug 2019
Översatt från originalet på Franska
En tändare som inte går att hitta någon annanstans.
Review rating
 04 Apr 2019
Review rating
 19 May 2017
00:00 00:00