Guy Janot Humidor Burl Glansig 50

Guy Janot Humidor Burl Glansig 50


-11% Rabatt
4 413 kr
4 959 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Med så många humidorer som finns på marknaden idag är det ett under att så många tillverkare av humidorer fortsätter att erbjuda enkla, traditionella ytbehandlingar i svart eller brunt. Humidorer ska inte alltid vara mörka och tråkiga i utseendet, och därför erbjuder humidorspecialisterna på Guy Janot ett levande naturligt utseende med Guy Janot Burl Humidor Gloss 50.

Denna vackert ljusa humidor har en naturlig burlfaner med en glänsande högglansig lackfinish. Högklassiga kvadrantgångjärn ger smidighet vid öppning och stängning samtidigt som de ger interiören en sofistikerad touch. Interiören är fodrad med spansk cederträ och tillsammans med en inkluderad avdelare ger den ett idealiskt förvaringsutrymme för upp till 50 cigarrer i Corona-storlek.

Den inkluderade Guy Janot-luftfuktaren ger en jämn luftfuktighetskontroll med hjälp av mineralsten- ett material som anpassar sig till de naturliga fluktuationerna i klimatet. Detta ser till att dina cigarrer alltid får precis rätt mängd fuktighet. Det är enkelt att underhålla luftfuktaren. Tillsätt bara destillerat vatten var fjärde vecka eller så vid behov. Det är allt.

Oavsett om du vill lysa upp ett rum eller bara vill sticka ut från mängden kommer Guy Janot Burl Humidor Gloss 50 att ge dina cigarrer det skydd och den lyx de förtjänar.

Material:
Trä
Färg:
Beige
Märke:
Guy Janot
Artikel-ID:
603
EAN-kod:
4260564930922
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu