Guy Janot Humidor Makassar Glansig 50

Guy Janot Humidor Makassar Glansig 50


-11% Rabatt
4 517 kr
5 087 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
För dem som letar efter en enkel men elegant humidor som också ger en konsekvent fuktighetskontroll är Guy Janots katalog över fina humidorer en bra plats att landa på. Guy Janots högkvalitativa hantverk och lyxiga design visas upp i Guy Janot Makassar Humidor Gloss 50.

Denna vackra humidor är höljd i en fanér av exotiskt makassarträ, som fångar uppmärksamheten under en skimrandehögglansig lackfinish. Högkvalitativa kvadrantgångjärn gör det smidigt att öppna och stänga locket. När du öppnar det tätslutande locket avslöjas ett interiör av spansk cederträ, som ger ett idealiskt hem för upp till 50 cigarrer i Corona-storlek. En avdelare ingår för att hjälpa till att hålla cigarrerna organiserade.

Optimal fuktkontroll kommer med hjälp av en Guy Janot luftfuktare som erbjuder en enkel design men ändå mycket effektiv klimatkontroll. Luftfuktaren använder mineralsten som anpassar sig till naturliga fluktuationer i luftfuktigheten. Detta säkerställer att cigarrerna alltid är ordentligt underhållna. Att ibland tillsätta destillerat vatten var fjärde vecka eller så, det är det enda regelbundna underhåll som krävs.

Guy Janot Makassar Humidor Gloss 50 kommer att ge alla rum eller kontor med en sofistikerad touch samtidigt som den ger en robust fuktkontroll. Du kan räkna med att den här skatten håller dina cigarrer redo för handling, så att du kan slappna av och njuta av stunden.
Plast för upp till 50 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • En av Guy Janots mest populära humidorer.
  • Macassar träfaner med glanslack.
  • Mycket solid konstruktion av väggarna, tjockare än de flesta andra humidorer av liknande storlek.
Vad vi inte gillar
  • Saknar hygrometer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Längd:
260 mm
Bredd:
200 mm
Höjd:
100 mm
Artikel-ID:
1424
EAN-kod:
4260564930991

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu