Daniel Marshall Resehumidor Burl

Daniel Marshall Resehumidor Burl


3 453 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig igen om 2-6 veckor

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Daniel Marshall har varit ett av de främsta namnen i cigarrhumidorindustrin sedan 1982. Hans skapelser har rekommenderats av kändisar och dignitärer världen över. Cartier, S.T. Dupont och Dunhill är bara några av de han har designat för, och vart och ett av Marshalls projekt visar anmärkningsvärd kvalitet och prestige. Med Daniel Marshall Resehumidor Burl kan du ta Daniel Marshall-upplevelsen med dig vart du än går.

Denna humidor i resestorlek har en vacker brun burl i Daniel Marshalls 1000-lagers lackfinish, som ger en långvarig glans. Detta accentueras ytterligare av svarta ebenholtskanter för ett utsökt utseende som du kommer att vara stolt över att ha med dig vart du än tar dig. När du är redo att röka öppnas det tätslutande locket för att avslöja 24 karatst guldpläterade gångjärn och en spansk cederinredning med plats för upp till 20 av dina favoritcigarrer.

Dina cigarrer kommer att hållas i toppskick med den medföljande luftfuktaren som hålls snyggt åtskild från dina cigarrer. Interiören är avslutad med ett märke från Daniel Marshall och medaljong, vilket anger att humidoren är en äkta Daniel Marshall-skapelse som ska skötas med omsorg. En förgylld låsanordning håller de värdefulla cigarrerna säkra, så att du bättre kan fokusera på dina äventyr utan att oroa dig för ditt värdefulla gods.

Med en fläckfri stamtavla och högkvalitativ konstruktion ger Daniel Marshall Resehumidor dina cigarrer den snygga och säkra miljö som de förtjänar när du är på resande fot. Oavsett om det är en snabb övernattning eller en förlängd resa så är det här ett av de finaste alternativen som finns för entusiasten som vill resa med stil.
Utrustad med hygrometer:
Nej
Hygrometer:
Ingen
Delare inkluderade:
1
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Artikel-ID:
60010.3
EAN-kod:
4260564930687

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu