adorini Digital Hygrometer Kompakt

adorini Digital Hygrometer Kompakt


5,0 (2 Betyg)
396 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Med undantag för luftfuktare finns det kanske inget effektivare verktyg för att undvika frustration och ge sinnesfrid åt cigarrentusiaster än tillägget av en högkvalitativ hygrometer. Adorinis Digital Hygrometer Kompakt är ett perfekt exempel som övervakar miljön i din humidor såpass bra att det lätt blir en oumbärlig del av din cigarrfuktningsarsenal.


Den enkla och funktionella designen accentueras av frontpaneler av aluminium, som kombineras med en lättläst inverterad display med ljusa tecken mot en mörk bakgrund för en modern och elegant look. En kapacitiv sensor ger precision och säkerställer att du inte behöver gissa när det gäller luftfuktighet eller temperatur. Med ett snabbt tryck på en knapp visar enheten den aktuella temperaturen i Celsius eller Fahrenheit och den aktuella fuktigheten, samt medelvärdet över tre dagar för att bättre kartlägga fluktuationer i din humidors miljö.


Med betoning på flexibilitet kommer denna kompakta hygrometer att passa praktiskt taget var som helst. Den har ett integrerat stativ såväl som en magnet på baksidan, vilket gör det enkelt att hitta precis rätt plats för denna högteknologiska enhet. Enheten levereras förkalibrerad, men du har också möjlighet till manuell kalibrering, vilket ger dig ännu mer flexibilitet. Adorini Digital Hygrometer Kompakt ger dig möjlighet att fokusera på att njuta av dina cigarrer, medan den gör allt arbete.

Fastställande:
Magnet
Noggrannhet temperatur:
+-1ºC
Display:
Digital
Mått:
85 mm x 19 mm x 34 mm
Färg:
Silver
Märke:
Adorini
Mätningsmekanism:
Elektronisk sensor
EAN-kod:
4260412681808

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5,0/5   (2 Betyg)
 100% (2 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 26 Jan 2024
 20 Jan 2024