Caseti Soleil krom/svart

Caseti Soleil tändare Svart/Krom


5 (1 Betyg)
359 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Casetis tändare fortsätter att fånga uppmärksamheten hos cigarrälskare runt om i världen, som ser varumärket som en kombination av stil, funktionalitet och valuta för pengarna. För de som önskar en gammaldags design med modern bekvämlighet som en torch så erbjuder Caseti Soleil Tändare.

Caseti Soleil Tändare Svart / Krom har en klassisk rektangulär form, klädd i svartlack och krom-finish. Ett etsat linjemönster på sidan av tändaren ger en touch av art deco till det eleganta utseendet, vilket säkerställer att tändaren blir en riktig publikfavorit.

När du vänder och trycker på tändningslåset, går tändaren från att vara en hyllning till en svunnen tid till att vara en högteknologisk cigarrbelysningsmaskin. En enda jetflamma ger all eldkraft du behöver för att tända dina favoritcigarrer i alla slags väderförhållanden. Påfyllning tar ingen tid alls, och du kan hålla koll på bränslenivån tack vare ett fönster på tanken. Till skillnad från gamla tändare finns det ingen flint som behöver bytas ut. Nu är det minimalt underhåll som behövs.

Oavsett om du föredrar det gamla eller det nya, är Caseti Soleil Tändare ett tidlöst underverk som ger dig allt du behöver för att koppla av och njuta av alla dina cigarräventyr.
Flammtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Bensin:
Butan
Fönster för gasnivå:
Nej
Beläggning:
Krompläterad
Material:
Metall
Mått:
13 mm x 35 mm x 62 mm
Optimerad för piprökare:
Nej
Produktvikt:
77 g
Färg:
Svart
Märke:
Caseti
Extra:
Ingen
Artikel-ID:
28141
EAN-kod:
4031872281415

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5/5   (1Betyg)
 100% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 17 Aug 2019