Adorini Humidor Pyramid Deluxe M cedro

Adorini Humidor Pyramid Deluxe M cedro


5 (3 Betyg)
3 629 kr
2 938 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Adorinis designteam har skapat många mästerliga humidorer som kombinerar stil, precisionshantverk och funktionalitet, där Pyramid Deluxe humidor är ett särskilt överdådigt exempel. Teamet överträffade sig själva ännu en gång genom att komprimera ner den ursprungliga Pyramid Deluxe-fuktaren till en mer kompakt storlek, perfekt för mindre utrymmen, och erbjuda den i en rikt tilltalande naturlig cederträfinish. Resultatet är den fantastiska adorini Pyramid Deluxe M Cedro humidor.

Ingen kommer att kunna ta ögonen från denna unikt formade skönhet klädd i en högkvalitativ cederfaner. Den enkla, men ändå eleganta designen är särskilt väl lämpad som ett mittpunkt för mindre utrymmen. Den är markerad av ett tättslutande lock som lätt kan tas bort från basen utan att använda gångjärn. Det är bara att lyfta och flytta. Så är det! För att stänga den är det bara att sätta tillbaka locket på botten, så är du klar. A perfekt förslutning varje gång.

När man tar bort det lättanvända locket avslöjar man en insida av ångad spansk cederträfaner som rymmer upp till 50 cigarrer i Corona-storlek. Här har folk på adorini införlivat flera av sina favoritdeluxe-funktioner i humidoren, inklusive deras akrylpolymerbaserade Deluxe guldpläterad luftfuktare med justerbara ventilationsöppningar för bättre fuktkontroll. En metallplatta dold under cederträfanéret håller enheten säkrad, medan en förkalibrerad precisionshårhygrometer som är placerad i pyramidens utsida gör det enkelt att se den utan att behöva öppna humidorn. En annan innovativ funktion är en avtagbar bricka med adorinis AirVent-design som bidrar till att förbättra cirkulationen, vilket ytterligare säkerställer att varje cigarr är i optimalt röktillstånd.

Humidoren erbjuder cigarrkännare en sakkunnigt tillverkad, hållbar och estetiskt tilltalande lösning för cigarrförvaring som minimerar utrymmet samtidigt som den maximerar attraktionskraften. Allt detta, tillsammans med adorini's livstidsgaranti, kommer att ge sinnesfrid, och bara det gör Pyramid Deluxe M Cedro till ett vinnande val.
Plast för upp till 50 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Hygrometer:
Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrlagring
Antal brickor:
1
Material på humidorfodral:
Trä
Material på yttre fanér:
Trä
Mått:
240 mm x 300 mm x 300 mm
Färg:
Brun
Märke:
Adorini
Garanti:
Adorini livstids garanti
Artikel-ID:
13885
EAN-kod:
4260564931189

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 5/5   (3 Betyg)
 100% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 10 Nov 2020
Översatt

Jag är ganska nöjd med de köpta produkterna. Jag kände till varumärket och jag visste att jag skulle spela det säkert och var glad att hitta en webbplats där jag kunde handla online. Jag kommer definitivt att förlita mig på humidordiscount för framtida beställningar.

 31 Oct 2020
Översatt

Perfekt design och klassiska detaljer. Väldigt nöjd!

 29 Jan 2021