Guy Janot Humidor Wenge Glansig 50

Guy Janot Humidor Wenge Glansig 50


-11% Rabatt
3 430 kr
3 857 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Guy Janots humidorer har blivit cigarettkännarnas favoriter tack vare sin eleganta stil, sitt högkvalitativa hantverk och sin pålitliga befuktning. En blandning av både utsökt form och funktion är Guy Janot Wenge Humidor Gloss 50.

Humidoren är ett mycket elegant tillägg till varje rum eller kontor med sin wengefaner, ett vackert mörkt trä från Centralafrika. Detta är täckt med en högglansig lackfinish, som förenas med en glaspanel på locket för att skapa ett klassiskt utseende som passar perfekt till alla inredningar. Spansk cederträ kantar insidan och ger en säker plats att vila på för upp till 50 cigarrer i Corona-storlek. En avdelare ger bättre organisering, medan förstklassiga gångjärn gör det smidigt att öppna och stänga locket.

Humidoren erbjuder en enorm fuktkontroll med hjälp av Guy Janots enkelt utformade men ändå mycket effektiva luftfuktare. Optimal fuktighet uppnås genom användning av mineralsten som anpassar sig till naturliga fluktuationer i humidorens klimat, vilket garanterar att cigarrerna alltid är på topp. Allt som behövs för att hålla luftfuktaren i gott skick är att tillsätta destillerat vatten då och då. Ungefär en gång i månaden eller så brukar det räcka.

Från sin överdådiga design med glasskiva till sin underhållsfria men ändå robusta fuktkontroll är Guy Janot Wenge Humidor Gloss 50 en klassiker som du kan lita på i många år framöver.
Plast för upp till 50 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Nej
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Material:
Trä
Längd:
300 mm
Bredd:
240 mm
Höjd:
130 mm
Färg:
Brun
Märke:
Guy Janot
EAN-kod:
4260564931028
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu