bild 5  bild 6  bild 7
bild 5

adorini cigar Double punch - röd - Solingen Blade - Made in Germany


4,0 (5 Betyg)
343 kr

Tillgänglighet: Omedelbart / i lager Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Adorinis cigarrborr är tillverkad i Tyskland och har ett högkvalitativt borrblad från Solingen, ett välkänt centrum för tillverkning av skärverktyg. Dessa blad är kända för sin kvalitet och skärpa och säkerställer exakt och ren borrning av cigarren. Adorini cigarrborr i rött är därför inte bara ett snyggt tillbehör, utan också ett robust och pålitligt verktyg för cigarrälskare. Med sina vassa blad av rostfritt stål och ett robust handtag av anodiserad aluminium erbjuder denna cigarrborr en perfekt balans mellan stil och funktionalitet.
Den tilltalande designen i rött ger cigarrborren en elegant touch som gör varje cigarrritual till en upplevelse. Handtaget är ergonomiskt utformat för att säkerställa en behaglig och bekväm hantering.
Cigarrborren är enkel att använda och skapar en perfekt öppning i cigarren utan att skada eller riva sönder bladmaterialet. Det vassa borrbladet skär rent genom tobaksbladet och lämnar ett rent och jämnt snitt som möjliggör jämn rökutveckling.
Med sin kompakta design och en längd på endast 6 cm är denna cigarrborr lätt att bära med sig och kan läggas i vilken ficka som helst eller bäras som ett hänge på din nyckelknippa. Adorinis cigarrborr är det perfekta tillbehöret för alla cigarrälskare och är också perfekt som gåva. Upplev en perfekt cigarrritual! Upptäck de andra färgversionerna av adorini cigarrborr i svart, silver och koppar här.

Modell:
15258
Snoppartyp:
Cigarrpunch
Bladmaterial:
Rosfritt stål
Bladursprung:
Solingen, Tyskland
Antal blad:
2
Material:
Rostfritt stål
Längd:
60 mm
Bredd:
15 mm
Höjd:
15 mm
Vikt:
37 g
Färg:
Röd
Märke:
Adorini
Punch diameter:
9 & 13 mm
EAN-kod:
4251886125332

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,0/5   (5 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (5 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 22 Sep 2023
 29 Aug 2023