Xikar Ellipse silver

Xikar Ellipse III tändare silver


954 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Genom åren har Xikar erbjudit många högkvalitativa cigarrtillbehör av hög kvalitet och utvecklat en lojal kundbas på vägen. Xikar-fans intresserade sig särskilt för Xikars Ellipse-serie, och denna serie kom att bli en av märkets mest populära skapelser. Till allas glädje har Xikar omdesignat klassikerna för att skapa den kraftfulla Xikar Ellipse III.

Xikar Ellipse III Tändare Silver har alla detaljer som gjorde originalet så omtyckt men tändaren tar oss in i en ny era med ett förbättrat utseende. Tändarens ribbade kropp i ett enda stycke har en tidlös silverfinish perfekt för alla cigarrrökande tillfällen.

Ett smidigt och enkelt tumtryck är allt som krävs för att fälla upp skyddslocket och tända tändarens kraftfulla trippelflamma. De tre lågorna gör att du lätt kan tända dina cigarrer. Har du för mycket eld, eller kanske inte tillräckligt? Det är inget problem på grund av det stora justeringshjulet vid tändarens botten. Du kommer aldrig att överraskas av en tom tank tack vare ett fönster på tanken som låter dig hålla koll på butannivån.

Perfekt konturerad för bästa grepp och med sitt Jet Flame System ger Xikar Ellipse III Tändare en extra skjuts till din rökupplevelse. Det kommer säkert att bli en mycket pålitlig vän som du kommer att kunna lita på i många år framöver.
Lågtyp:
Jetflamma
Märke:
Xikar
Antal lågor:
1
Artikel-ID:
1565cs
Material:
Metall
Passar för piprökare:
Nej
Färg:
Silver
Fönster för gasnivå:
Ja
EAN-kod:
4260384979798
Bensin:
Butan
Extra:
Ingen

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language