S.T. Dupont Ligne 8 Audrey - 025110

S.T. Dupont Ligne 8 Audrey - 025110


3 336 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
S.T. Dupont är det ledande varumärket för lyxtändare som kräsna cigarrälskare vänder sig till för det absolut bästa inom tändare med bra design och funktionalitet. Med ett brett urval av överdådiga tändare att välja mellan är den begränsade upplagan S.T. Dupont Ligne 8 Audrey 015110 en av favoriterna för finsmakaren på språng.

Tändaren behåller kärnan i Duponts legendariska klassiker men fyller på med en mer kompakt och modern stil. Den nedre delen av denna mycket bärbara tändare är klädd i svart lackfinish och detta kombineras med ett förkromat lock med ett tilltalande geometriskt mönster.


Att använda denna skönhet är lika givande och enkelt som någonsin, med ett smidigt tändsystem, snabbkopplingsflinthus och lättillgänglig bränsleventil. Det betyder mindre underhåll för dig och mer tid att njuta av denna vackert utformade tändare medan du kopplar av med dina favoritcigarrer.

Ligne 8 Audrey är tillräckligt sofistikerad för de mest formella tillställningarnamen passar ändå in i mer avslappnade miljöer. Ett mångsidigt alternativ från de bästa i branschen, den här publikfavoriten kommer att visa sig vara en pålitlig och underbart glädjande följeslagare oavsett vart dina cigarräventyr tar dig.

Artikel-ID:
25110
Specialfunktioner:
Ingen
EAN-kod:
4260327153315
Färg:
Svart/Krom
Flammor:
1
Märke:
S.T. Dupont
Lågtyp:
Mjuk låga
Gjort av:
Metall
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu