S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare
S.T. Dupont Ligne 2 16066 Carrétändare

ST Dupont Ligne 2 tändare Iconic Palladium


7 639 kr
6 876 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inkommer lager om 10 dagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Alltsedan det här stora varumärket först presenterades år 1872, har S.T. Dupont varit den ultimata källan för lyxiga cigarrtillbehör. Under åren har de personifierat sökandet efter perfektion och glädjer cigarrälskare med ett brett utbud av sofistikerade tändare. Inget av Duponts erbjudanden motsvarar helt renomméen i Ligne 2-serien. Ligne 2 är den viktigaste Dupont-tändaren, och tar din cigarrökningsupplevelse till nya höjder.Den kanske mest unika och mest tilltalande av dem alla är S.T. Dupont Ligne 2 Tändare Ikonisk Palladium. Denna skatt har ett fantastiskt, upphöjt fyrkantigt mönster som sträcker sig runt tändaren, inklusive hjulet, vilket ger en struktur som är lika spännande att hålla som den är att se. En vacker palladiumpläterad yta är pricken över i:et på denna ikoniska och riktigt lyxiga tändare.

Bara öppna locket så hör du ljudet av kvalitet , Duponts signatur “ping” som har blivit ett kännetecken för Duponts finaste skapelser. Detta är som ett fingeravtryck, tonen är unik för varje tändare. Ligne 2 är mycket mer än utseende och ljud, det är också en mycket praktisk kollektion. Att tända en mjuk låga som är perfekt för nästan alla dina cigarrbehov är så enkelt som det kan bli. Tändarens tidlösa design gör den lätt att underhålla. Byt ut flinten snabbt genom att öppna det fjäderutrustade flinthuset, och påfyllning av butangas tar ingen tid alls.

Enkelt men underbart elegant, varje S.T. Dupont Ligne 2 Tändare blir mer än bara en tändare, en pålitlig vän du kan lita på i många år framöver. Det är inte en slump att Ligne 2 är första valet bland världens elit. Tändarens unika utseende har hjälpt till att göra den till en statussymbol, men ändå är det Duponts passion för kvalitet och tillförlitlighet som i slutändan har hjälpt legenden om Ligne 2 att bestå.
EAN-kod:
3597390112347
Mått:
11 mm x 38 mm x 63 mm
Optimerad för piprökare:
Nej
Märke:
S.T. Dupont
Lågtyp:
Mjuk låga
Produktvikt:
110 g
Flammor:
1
Artikel-ID:
16066
Färg:
Silver
Beläggning:
Palladiumpläterad
Gas:
Butan
Extra:
Ingen
Fönster för gasnivå:
Nej
Material:
Metall

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language