ST Dupont Atelier tändare Kinesisk Lack Mörkbrun

Review rating 5/5
(1 Betyg)

9 923SEK

8 930SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
S.T. Dupont har varit världens främsta källa för lyxvaror sedan 1870-talet. Ändå var det först 1953 som Dupont öppnade en ny ateljé eller workshop i Dupont-familiens förfäderby Faverges, Frankrike, för att skapa exklusiva beställningsprodukter för den sociala eliten. De noggranna teknikerna som först användes av sakkunniga hantverkare vid den verkstaden har bevarats för den ultimata hyllningen, till det förflutna från det förflutna: S.T. Dupont Atelier Tändare-serien.

S.T. Dupont Atelier Tändare Kinesisk Lack Mörkt Brun är en elegant klassiker med rött guld och en lockande mörkbrun lackfinish. Med samma tillvägagångssätt som utvecklades 1953 applicerar Duponts hantverkare varje lager för hand. Denna metod för att skapa den mest utsökta men ändå mycket hållbara ytansäkerställer att inga två tändare är lika.Baserat på Duponts berömda Ligne 2-design , erbjuder denna favorit en extra bred dubbel mjuk låga, perfekt för att tända dina mest älskade cigarrer. Duponts traditionella hjul- och flintdesign ger smidig och tillförlitlig tändning. Underhållet minimeras med enstaka behov av att fylla på tanken och byta ut flinten. Påfyllning med butangas är så enkel som möjligt, medan ett fjäderutrustat flintfack gör det också enkelt att byta flint. Duponts unika ping när du öppnar locket är som musik för cigarrälskare, och ytterligare garanti för att varje tändare erbjuder en helt unik karaktär.


Tändaren avslutas med S.T. Duponts signatur präglad på framsidan, såväl som "1953" och Duponts berömda bevingade hjulsymbol graverad på sidan. Du kan anpassa din tändare tack vare en graverbar yta i locket. S.T. Dupont Atelier tändare är en tidlös och helt unik skatt som säkert ger dig långvarig glädje.
Mått: 62 mm x 37 mm x 11 mm
Antal lågor: 1
Färg: Brun
Extra: Ingen
Märke: S.T. Dupont
Vikt: 109 g
Lågtyp: Mjuk låga
Material: Metall
Fönster för gasnivå: Nej
EAN-kod: 3597390215055

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(1 Betyg)
Review rating  
100 % (1 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 07 Jan 2021
00:00 00:00