Rutig humidor i trä

Rutig humidor i trä


1 729 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Angelo erbjuder ett brett spektrum av fint utformade humidorer som sträcker sig från det traditionella till det udda. En särskild favorit som kombinerar klassisk förfining och pålitlig fuktighetskontroll med en modern touch är Angelo Checkered Wood Humidor.

Den vackra rutiga designen på denna humidor ger ett mycket sofistikerat utseende som kommer att förhöja alla miljöer, både avslappnade och formella. En mängd olika träslag används för det rutiga mönstret, var och en med sin egen ådring och textur för en fascinerande kontrast av alternerande rutor.

Humidoren är invändigt fodrad med spansk cederträ, vilket ger cirka 50 cigarrer en idealisk plats att vila på. Guldfärgade kvadranthängslen matchar en guldfärgad luftfuktare och hygrometerpar för ett tilltalande färdigt utseende. Ett avtagbart ventilationsgaller av spansk cederträ förbättrar cirkulationen, så att dina cigarrer garanterat får en jämn luftfuktighet genomgående. Om du behöver extra utrymme i humidoren lyfter du bara ut gallret och lägger till fler cigarrer.

Angelo Checkered Wood Humidor ger dig pålitlig fuktkontroll, imponerande stil och flexibilitet att anpassa humidoren så att den passar dina behov bättre. Det finns till och med utrymme för att uppgradera till en elektronisk precisionsfuktare och en mycket exakt digital hygrometer. Allt detta gör den här pärlan till en möjlighet som du inte vill missa.
Utrustad med hygrometer:
Ja
Längd:
270 mm
Höjd:
120 mm
Djup:
210 mm
Artikel-ID:
920027
EAN-kod:
4054184046565

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu