Prometheus Oktagon Humidor Valnöt 50 Cigarrer

Prometheus Oktagon Humidor Valnöt 50 Cigarrer


5 325 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Prometheus är ett populärt val för cigarrkännare som värdesätter kvalitet och tillförlitlighet med en touch av lyxig karaktär. Det finns inget bättre exempel på detta än den mycket sofistikerade serien av Prometheus humidorer. En favorit som kommer att fånga din uppmärksamhet och aldrig släppa taget är den utsökta Prometheus Octagon Humidor Walnöt 50 Cigarrer.

Som namnet antyder har humidorn åtta sidor vilket ger en vackert raffinerad oktagonform. Formen tjänar till att framhäva humidorns blanka valnötsfanéroch nickelpläterade mässingshandtag. Dessa eleganta förbättringar kombineras för att ge en fantastisk mittpunkt i varje rum eller kontor som ser mer tilltalande ut än humidorer tre eller fyra gånger dess pris.

Humidorens insida har ett foder av okoume, ett favoritträ för humidorer som i princip saknar doft. Detta innebär att det inte kommer att påverka smaken eller aromen av dina cigarrer, utan bevarar dem perfekt som de var avsedda. Två avdelare hjälper till att hålla ordning, medan rejäla nickelpläterade gångjärn ser till att locket fungerar smidigt varje gång du lyfter det.

En fransktillverkad Prometheus Optima-fuktare ger precisionskontroll av befuktningen så att du kan hålla upp till 50 cigarrer i Corona-storlek i perfekt ordning. Du behöver bara tillsätta destillerat vatten, så är du igång. Fyll på vid behov och var sjätte månad eller så tillsätter du en skvätt befuktningslösning. Du kan hålla ett öga på förhållandena med den programmerbara Prometheus digitala hygrotermometer, så slipper du gissa hur dina cigarrer mår. Kraftfull, pålitlig och enkel, det är det som gör en vinnare!

Med sin underbara kombination av elegans, utmärkt hantverk och funktionalitet är Prometheus Octagon Humidor Valnöt 50 cigarrer epitomet på vad en humidor kan och bör vara. Förbättra din inredning med denna skatt, så får du en bättre cigarrupplevelse på köpet. Plast för upp till 50 coronacigarrer.
Det vi gillar
  • Högblank lack.
Vad vi inte gillar
  • Luftfuktningssystem är inte en aktiv elektronisk luftfuktare.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Utrustad med hygrometer:
Ja
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Längd:
310 mm
Bredd:
252 mm
Höjd:
127 mm
Artikel-ID:
H-OCT50/WL
EAN-kod:
0647818302263

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu