Prometheus Oktagon humidor Rosenträ 50 Cigarrer

Prometheus Oktagon humidor Rosenträ 50 Cigarrer


5 417 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Prometheus har ett stort utbud av cigarrtillbehör som cigarrälskare har kommit att lita på. Bland de utsökta produkter som erbjuds är Prometheus Octagon-serien en av deras superstjärnor.

Denna vackra skapelse har, som namnet antyder, en unik oktagonform som är både modern och elegant. En rosenträfanér med högglanslack ger ett slående utseende med sitt flödande kornmönster som flyter över avrundade kanter. Den extra detaljen med ett nickelpläterat handtag i mässing sätter pricken över i:et på vad som kommer att visa sig vara ett mycket värdigt tillägg till vilken inredning som helst.

Humidorns insida är täckt med okoume, ett träslag som nästan inte har någon doft och som därför inte kommer att påverka aromen eller smaken på dina cigarrer. Två avdelare hjälper till att hålla upp till 50 cigarrer i Corona-storlek organiserade, medan robusta nickelpläterade gångjärn ger locket en smidig rörelse. Prometheus Optima-fuktaren, tillverkad i Frankrike, ger den allra bästa fuktkontrollen, som du kan övervaka med en medföljande Prometheus-märkt digital hygrotermometer.

Med en lyxigt sofistikerad design och utsökt fuktkontroll är Prometheus Octagon Humidor Rosenträ 50 Cigarrer en modern klassiker.

Det vi gillar
  • Högblank lack.
Vad vi inte gillar
  • Luftfuktningssystemet är inte en aktiv elektronisk luftfuktare.
Utrustad med hygrometer:
Ja
Hygrometer:
Digital hygrometer
Delare inkluderade:
2
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Längd:
310 mm
Bredd:
252 mm
Höjd:
127 mm
EAN-kod:
0647818302256

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu