Porsche Design P'3659 PD5 Tändare Väska Mörkbrun

Review rating 5/5
(1 Betyg)
602SEK

Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Ferdinand Alexander Porsche, legenden bakom Porsche 911, skapade Porsche Design Studios på 1970-talet som en miljö för att fritt och självständigt utveckla avancerade produkter för den ständigt föränderliga moderna livsstilen. Porsche Design är starkare än någonsin med legioner av fans runt om i världen. Porsche Design-tändare är speciella favoriter, så designteamet erbjuder det perfekta sättet att hålla tändarna i perfekt skick, Porsche Design P'3659 PD5 Tändarfodral Mörkt Brun.Detta vackra fodral är skapat speciellt för Porsche Design PD5 / P3635-serien av tändare och är tillverkad av mörkbrunt äkta läder. Hållbart, mjukt vid beröring och snyggt, fodralet håller din tändare säker med en bra passform, men ändå kommer tändaren enkelt att gå att plocka fram närhelst du vill. De flesta fodral täcker helt enkelt din tändare tills du är redo att använda den. Med Porsche Designs tändarfodral kan du dock använda tändaren medan den fortfarande är inbäddad i fodralets nedre del. Lyft bara av topplocket så är det klart för tändning. Så enkelt är det.Högkvalitativa material, för att inte tala om det tilltalande utseendet och känslan, gör Porsche Design PD5 Tändarfodral till ett vinnande val som håller din Porsche-tändare i perfekt skick och redo för action , när som helst, var som helst.
Mått: 17 mm x 53 mm x 61 mm
Artikel-ID: P'3659 PD5 Lighter Case Dark Bro
Vikt: 15 g
EAN-kod: 4046901010850
Färg: Brun
Beläggning: Ingen
Material: Äkta läder
Märke: Porsche Design

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 5/5
(1 Betyg)
Review rating  
100 % (1 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating
 29 Sep 2019
Översatt från originalet på Engelska
Ordern kom till USA på bara ett par dagar. Det var exakt vad jag beställt. I perfekt skick. Jag rekommenderar starkt att du handlar hos HumidorDiscount.
00:00 00:00