John Aylesbury Highland 10 Single Malt Whisky

John Aylesbury Highland 10 Single Malt Whisky


560 kr

Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Folk i John Aylesbury-konsortiet vet att det för många cigarrfantaster inte finns något mer perfekt par än en bra cigarr och en single malt whisky. Därför erbjuder den Tyskland-baserade gruppen en idealisk dryck för den whiskydrickande cigarrälskaren: John Aylesbury Highland 10 Single Malt Whisky.


Denna utsökta whisky kommer från hjärtat av Skottlands höglandsregion, buteljerad av ett av de äldsta och mest anrika destillerierna i hela Skottland. Uråldriga metoder, rent strömvatten samt det finaste maltkorn garanterar en whisky av yttersta kvalitet och mjuk karaktär. Denna whisky är balanserad i struktur, arom och smak och kommer att tillfredsställa ett brett spektrum av smaker.


Denna begränsade sats whisky är en höjdare i John Aylesburys Regional Cask Selection och kommer att flyta över smaklökarna med söta och maltiga toner som visar sig vara idealiska att kombinera med de finaste handgjorda premiumcigarrerna. Komplexa fruktnoter fortsätter genom en mjuk avslutning med whiskyns 46% Vol, 10 år lagrade personlighet som kommer till liv för en tillfredsställande finish.


Du behöver inte vara expert för att uppskatta denna vackert utformade whisky som på en gång är sofistikerad, tillgänglig och tillfredsställande. Lyft din cigarrrökning till nya höjder med John Aylesbury Highland 10 Single Malt Whisky.
Artikel-ID:
13714
EAN-kod:
4260384977077
Märke:
John Aylesbury
Material:
Glas
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu