Humidor Real Trä Finer Svart Frostad

Humidor Real Trä Finer Svart Frostad


1 693 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Alla cigarrfantaster behöver en bra humidor för att förvara cigarrerna säkert i en kontrollerad miljö. För dem som vill ha en humidor med en mer sofistikerad stil är Äkta Träfanér Humidor Frosted Black ett idealiskt val.

Den här vackert tillverkade skatten har en matt svart träfanersexteriör med ljusa kontrasterande accenter för en tilltalande modern look. Humidoren kommer att ge en förnämlig karaktär till alla rum eller kontor samtidigt som den ger ett säkert hem för upp till 25 cigarrer i Corona-storlek.

Humidoren är fodrad med spansk cederträ, vilket hjälper till att behålla fuktigheten och bidrar till att förstärka cigarrernas karaktär. Tillsätt bara destillerat vatten till den medföljande luftfuktaren i akrylpolymer för att se till att dina cigarrer hålls vid optimal luftfuktighet. Du kan hålla koll på luftfuktigheten med en analog hygrometer som liksom luftfuktaren fästs på locket med magneter. Förkromade kvadranthängslen och en avdelare för bättre organisation sätter pricken över i på denna fantastiska allround humidor.

Med sin kompakta storlek och iögonfallande design är Äkta Träfanér Humidor Frosted Black ett attraktivt skrivbordsalternativ för alla som vill ha en skrivbordshumidor som blandar form och funktion med ett modernt utseende. Börja ditt nya cigarräventyr idag med den här fantastiska humidoren. Plast för upp till 25 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Delare inkluderade:
1
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Nej
Bredd:
260 mm
Djup:
220 mm
Invändig bredd:
235 mm
Invändig höjd:
75 mm
Färg:
Svart
Artikel-ID:
561111
EAN-kod:
4033215061975

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu