Humidor Checkrutig

Humidor Checkrutig


2 313 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig inom 2-5 arbetsdagar

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Det finns många olika typer av humidorer på marknaden idag, vilket gör det svårare än någonsin att sortera bland dem alla för att hitta den rätta för dig. Folket bakom Angelo's humidors gör dock sitt bästa för att göra det lättare genom att erbjuda snygga men ändå funktionella alternativ. Inget är kanske så unikt som Angelo Humidor Checkered.

Det moderna utseendet på den här humidorn gör den till en showstopper som ger en helt ny nivå av chic till varje rum eller kontor. Det sammanvävda mönstret skapar ett futuristiskt, nästan tredimensionellt utseende som garanterat kommer att ge dig ett leende varje gång du sträcker dig efter en cigarr.

En guldfärgad lås- och nyckeluppsättning passar bra ihop med gyllene kvadranthängslen för att ge humidoren en distinkt känsla. En matchande guldfuktare och digital hygrometer fulländar utseendet samtidigt som de ger effektiv fuktkontroll för cirka 50 till 70 cigarrer. Det finns gott om utrymme för att fästa enheterna på locket, liksom utrymme för att lägga till elektroniska befuktningssystem som är optimerade för medelstora humidorer.

Angelo Humidor Checkered är en fascinerande skapelse som erbjuder en underbart modern stil med all den personlighet du kan önska dig av en högkvalitativ cigarrhumidor. Höj din cigarrrökupplevelse och lägg till den här Angelo humidorn till ditt cigarrutrymme.
Utrustad med hygrometer:
Ja
Längd:
355 mm
Höjd:
140 mm
Djup:
230 mm
Artikel-ID:
920029
EAN-kod:
4054184046749

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu