HF Barcelona R Pocket röd fickhumidor

HF Barcelona R Pocket röd fickhumidor


1 352 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Resande cigarrfantaster måste ofta välja mellan snyggt eller säkert när det kommer till att ta med sig sina cigarrer på vägen. Tack vare Hf Barcelona behöver du inte välja. Ge dig ut på en elegant resa med tillförlitlig luftfuktighetskontroll med hjälp av Hf Barcelona Pocket Fickhumidor Röd.


Denna utsökta humidor ger dig allt du behöver för att njuta av korrekt underhållna cigarrer, vart du än befinner sig, med en effektiv design. En liten luftfuktare optimerad för tre cigarrer förvaras i humidorens lock och kan tas bort för att exponera en vass inbyggd stansskärare. Ta bort befuktningsenheten, skruva av locket, snoppa cigarren, skruva tillbaka locket och återgå till din cigarr.


Humidorns röda utsida med kolfiberdetaljer och kromaccenter ger ett slående intryck som drar uppmärksamhet till sig, oavsett vart dina resor tar dig. Humidoren är tillverkad av okoume-trä och erbjuder är det perfekta hemmet för tre av dina favoritcigarrer med en ringmätare på upp till 60 och en maximal längd av 150 mm.


Hf Barcelona Pocket Fickhumidor Röd är en symbol för Barcelonas livliga och moderna själ. Med sin vackert balanserade blandning av form och funktion erbjuder humidoren elegans på ditt nästa äventyr. Plast för upp till 3 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Luftfuktare:
Svamp
Höjd:
35 mm
Djup:
195 mm
Vikt:
214 g
Färg:
Röd
EAN-kod:
4260564932896
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu