Dunhill Cigarr-Punch

7073

1 083SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Dunhill är ett av de mest prestigefyllda namnen i världen idag och har erbjudit tobaksentusiaster det bästa inom lyxvaror i över ett sekel. Dunhills produkter kännetecknas av den legendariska "vita fläcken" och levererar en sofistikerad blandning av gammaldags elegans och modern design. För cigarrälskare är Dunhill Cigarrstans ett bra exempel på just det.

Denna vackert utformade stans har ett fantastisk svart akrylskal i högglans med en unik avsmalnande design som påminner om den klassiska cigarrformen Perfecto. Med en snygg silveraccent runt mitten kommer stansen att påminna många om Dunhills fina skrivredskap eller deras Dress-serie med tobakspipor.

Med en enkel vridning på det yttre skalet dyker ett 7 mm cirkulärt blad av högkvalitativt kirurgiskt stål upp för att ge ett skarpt och exakt snitt på nästan alla Parejo- eller "raka" cigarrer i standardstorlek. När du är klar vrider du bara tillbaka skäret igen så dras bladet tillbaka och tar automatiskt bort resterna av tobak från cigarren.

Med en tung nyckelring är Dunhill Cigarrstans ett utmärkt alternativ för alla cigarrälskare på språng. Det kommer särskilt att vara mycket populärt hos Dunhill-fansen och som en gåva till den speciella personen.

Snoppartyp: Cigarrpunch
Modell: 7073
Artikel-ID: PA5150
Bladmaterial: Kirurgiskt stål
Antal blad: 1
Material: Metall
EAN-kod: 4260327158051
Märke: Dunhill
Punch diameter: 15 mm
Färg: Svart

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00