Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium

Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium


92 804 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
I en värld av lyxiga cigarrfuktare kan det vara svårt att hitta en humidor med stor kapacitet som erbjuder både elegans och precis luftfuktighet. Du borde inte behöva välja mellan form eller funktion. Alltfler cigarrkännare upptäcker att du kan ha båda, och har vänt sig till det stora namnet inom lyxiga cigarrfuktare och tillbehör, Davidoff från Genève. Kombinationen av luftfuktighetskontroll och sofistikerad styling gör Davidoff Humidor Géante Macassar Palladium till en fantastisk skatt.


Den franskbyggda humidoren är klädd med exotiskt Macassar, en medlem av ebenholtsträfamiljen med ursprung i Indonesien. Upp till 20 lager franskpolish appliceras på träet, som sedan poleras tills en intensiv glans uppnåtts. Denna glans framhäver det mörka träet för en mest behaglig look som ytterligare förhöjs av handtag och lås med nyckel, samtliga pläterade av elegant palladium.


Solida fyrkantiga gångjärn är en perfekt matchning för locket, som döljer ett överdådigt inre av afrikansk okoumeträ. Okoume är känt för att sakna doft och är ett idealiskt val för luftfuktare eftersom cigarrerna behåller sina ursprungliga tobaksnoter utan intrång av sekundära dofter. En utdragbar bricka och 14 avdelare hjälper till att upprätthålla ordningen i denna géante (franska för jätte) humidor, som rymmer 190 till 250 cigarrer. Alla dessa cigarrer bevaras enkelt av tre av Davidoffs självreglerande luftfuktare. Var och en av dessa är optimerad för att leverera en jämn luftfuktighet på 72 procent, så att du aldrig behöver använda en hygrometer eller oroa dig för din värdefulla cigarrsamling.


Davidoff är vida kända för erbjudanden som framgångsrikt kombinerar elegant design, kraftfull luftfuktighetskontroll och experthantverk med ett imponerande sinne för detaljer. Allt detta visas i Davidoff Géante Macassar Palladium, en av de finaste humidorerna som finns på marknaden idag. Plast för upp till 190-250 coronacigarrer.


Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
Hygrometer:
Ingen
Yttre finish:
Hög glans
Delare inkluderade:
14
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Material på humidorfodral:
Trä
Material på interiörens fanér:
Cederträ
Mått:
180 mm x 500 mm x 355 mm
Vikt:
9000 g
Färg:
Brun
Märke:
Davidoff
Artikel-ID:
52118
EAN-kod:
7623500185225
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu